Vrijblijvend kennismaken?

maxfit worden in vier stappen:

Afvallen en fit blijven noemen wij maxfit worden. Ons vierstappenplan is jouw weg naar een leven lang fit.

step

Stap 1 beginnen = winnen

Klaar voor het keerpunt? Deze keer lukt het wel. Jij wil, wij hebben de kennis en samen zorgen we voor een blijvend resultaat. We leren elkaar kennen in onze club en stellen je de vraag, achter de vraag, achter de vraag om jouw wensen en grenzen te bepalen.

Zo maken we jouw eigen, effectieve actieplan. Met het plan en je eigen coach beweeg je verder naar je doel: een leven lang fit.

step

Stap 2 meten = weten

En nu? Alleen maar sla eten en tussen afgetrainde atleten afzien in de sportschool? Nee, wij doen het anders. Je wordt fit terwijl je jezelf blijft. We maken samen een voedingsschema met daarin ruimte voor je favoriete snacks, drankjes of restaurant-avondjes.

Je kunt individueel sporten met je coach en meedoen aan kleine groepstrainingen. In onze club trainen alleen mensen met hetzelfde doel als jij. Vertrouwd, gezellig en motiverend. Met een steeds grotere lach stap je van de weegschaal.

Je geeft je gewicht dagelijks aan ons door en je coach analyseert je data. Zo weten we precies wat je nodig hebt en kunnen we razendsnel schakelen voor maximaal resultaat. Met dezelfde snelheid is je coach er zeven dagen per week voor je. Als oordeelloos luisterend oor en helpende hand, in de club en via de telefoon.

step

Stap 3 jojo = een no go

Je straalt in de spiegel en je broek zakt letterlijk af van wat je al bereikt hebt. Stond je eerder op dit punt en kwamen de kilo’s er later net zo snel weer aan? Nu niet. We helpen je om stap voor stap meer te eten, zonder dat je aankomt. Je went aan de balans die we samen voor je vinden. Op deze manier kun je in de toekomst zorgeloos en fit genieten van lekker eten en drinken.

step

Stap 4 behoud = goud

Afvaldoel bereikt. Dit is het begin van de rest van je leven. We maken een plan waarmee je zelf verder kunt in onze club. Zelfstandig, maar niet alleen. We blijven je zien en helpen.

Raak je toch uit je ritme en zien we je even niet? Dan hoor je van ons. Betrokken, maar niet dwingend. Zoals je ons kent. Zo blijf je altijd op de rit van je leven lang fit.

Duurzaam resultaat, zodat jij voor altijd van je ideale lichaam kunt genieten

Wij gaan voor een duurzaam resultaat waar je voor altijd van kunt genieten. In twee tot zes maanden werken we toe naar jouw ideale lichaam. We zorgen er ook voor dat je hierna niet gaat jojoën. Het maxfit programma werkt niet met hypes, zoals koolhydraatarm, crashdiëten of workouts waar je tegen opkijkt.

We bieden namelijk een persoonlijk en uitgebalanceerd programma dat je elke week energieker en gemotiveerder maakt. En dat zorgt voor een betere vorm en indrukwekkende resultaten.

Onze leden van maxfit personal training aan het woord

Dit was volgens onze leden de kracht van maxfit personal training.

Zij werden maxfit

0
Mensen geholpen in shape te komen en te blijven.
0
afgevallen.
0
van onze reviews zijn
5 sterren.
stars

Blijvend resultaat met personal training van maxfit

Sander – 20 weken
Christa – 11,5KG
M – 10Kg
Anoniem – 12 weken
Rob – 20kg
Esther – 10kg

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden