post thumbnail

Bob kwam bij Max Fit met de vraag of hij in 12 weken afgetraind as hell kon zijn. Of dat kan?? Appeltje eitje! In 3 maanden heeft Bob zijn leven omgegooid om zo veel fitter, energieker en afgetraind te worden. Zelf had hij nooit verwacht om dit ooit te bereiken, en nu vertelt hij hier zijn verhaal. Bob, hulde voor jou!

Waarom Bob begonnen is met Personal Training?

“Ik was eigenlijk helemaal niet bezig met fanatiek sporten, maar ik kwam Max Fit toevallig tegen op Facebook met een filmpje. Toen pas ben ik aan het denken gegaan.

Ik kon dat eigenlijk verrekte goed gebruiken want me buik begon ook maar dikker te worden. Ik kon het vooral merken aan me kleren, ik moest steeds een maat groter gaan nemen, en daar was ik het totaal niet mee eens haha! Ik was klaar voor verandering!

Ik ben de pagina van Max maar eens goed gaan bekijken, en zag alleen maar bizarre resultaten. Nou dat moet ik toch ook kunnen dacht ik bij mezelf. Ik heb gelijk een mailtje gestuurd. Binnen een uur werd ik gebeld, en de volgende ochtend was ik in Elst voor een intakegesprek. Een super gesprek gehad en we zijn de week daarop gelijk begonnen!”

Met verhalen van onze cliënten proberen we mensen te inspireren en te motiveren om hen zo in te laten zien hoe waanzinnig het leven kan zijn met een ultiem Beach Body. Ook Bob heeft zich laten inspireren en motiveren door alle lichaamstransformaties bij Max Fit, en nu vertelt hij hier zijn eigen verhaal!

‘Maximaal resultaat in een minimale tijd’

We vroegen Bob hoe hij zijn traject in één zin zou omschrijven. ‘Maximaal resultaat in een minimale tijd’, dat is precies waar wij als Max Fit voor staan. In slechts 90 dagen jouw Beach Body, we gaan met onze cliënten voor niets minder!

“Ik had een behoorlijk buikje en die moest en zou eraf gaan voor de zomer begon, ik wilde dus maximaal resultaat in een minimale tijd. Max Fit is daar bij uitstek perfect voor, in 90 dagen is mijn leven totaal (heel positief) veranderd. 

Een aantal jaar geleden heb ik een tijdje in de sportschool rondgelopen, en vooral letterlijk rondgelopen. Ik ging wel een aantal keer per week maar zag maar weinig resultaat en stond meer te ouwehoeren dan echt te sporten.

Nu ik bij Max fit ben geweest afgelopen tijd weet ik pas wat echt sporten is. Praten in de sportschool zit er haast niet meer in want alles is gewoon vol gas doorgaan. Waar ik vroeger minimaal 2 uur in de sportschool zat, was ik er nu binnen een uurtje alweer weg. Het is dus ook nog eens enorm efficiënt voor drukke mensen!”

Moeilijkheid van zijn traject

Als het makkelijk zou zijn om een Beach Body te krijgen, zou iedereen er al mee lopen. Het is zwaar, maar het resultaat wat onze cliënten bereiken is van grote hoogte. Als Bob het uitschreeuwde van de pijn, wisten wij dat hij toen pas op het maximale zat 😉

“De moeilijkheid van mijn traject? Dat is maar één ding voor mij geweest, en dat waren voor mij de cheatmoments. 

Het sporten ging namelijk top. Ik zat in het ritme en je gaat lekker een aantal keer per week naar de sportschool. Maar de voeding heb ik echt wel moeite mee gehad. Het voedingsschema was top, goed vol te houden en dat helpt enorm.

Waar ik het lastig mee had waren de cheatdays. Ik weet nog goed dat ik bij de seizoen afsluiting van mijn voetbalteam de fout in ging. Na een (te) gezellig avondje waarop ik veel alcohol had gedronken, een barbecue had en laat op de avond nog een shoarmatent binnen liep, schrok ik van mezelf. Ik was de volgende ochtend namelijk bijna 1.5 kilo aangekomen. Ik was hier zo van geschrokken dat ik me in het vervolg niet meer heb laten gaan.”

Bob voelt zich optimaal en trots as hell!

“Met een lichaam in shape mag je toch wel trots op jezelf zijn, vind ik. Als je ziet hoe hard je ervoor werkt om het lichaam te krijgen waar je van droomt, is trots zijn meer dan logisch.

Ik voel me ook weer lekker fit! Waar ik het vroeger zwaar had om een trap op te lopen met m’n werk (met 2 zware emmers), loop ik ‘m nu makkelijk op zonder maar te hijgen of puffen.

Ik ben toen ik begon bij Max Fit ook meteen gestopt met roken. Om de vreetbuien voor te zijn moet je je toch houden aan je voedingsschema. Zo creëerde Max Fit voor mij een win-winsituatie, omdat ik ben gestopt met roken én nu een Beach Body heb!”

We pushen onze cliënten altijd tot de MAX. Zo ook bij Bob. Als hij dacht nog één herhaling te kunnen doen, gingen wij voor minimaal nog 5 herhalingen. Alleen als je echt tot het diepste gaatje gaat, ga jij jouw Beach Body bereiken!

DÉ TIP die Bob jou mee wilt geven

“Ik heb mijn Beach Body in 12 weken gerealiseerd, maar nu wil ik het ook op dit level houden bij Max Fit. Door mijn enthousiaste verhaal gaan twee vrienden van me mee om zo alle drie te knallen bij Max Fit!

Waar een wil is, is een weg. Wil jij dat super afgetrainde lichaam waar je altijd al van droomt?

Dan moet je daar nu meteen volle bak voor gaan, geen tijd te verliezen. Je bent geïnteresseerd, anders lees je dit verhaal niet. Waarom dan niet de volgende stap zetten en Max Fit een mailtje sturen? Als ik het kan, kan jij het ook!”

Vertel ons jouw droom en wij gaan die samen verwezenlijken! Uitdagende wegen leiden vaak tot de mooiste bestemmingen.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden