post thumbnail

Na vaak te hebben geschommeld met haar gewicht en haar vingers te hebben gebrand aan meerdere (mislukte) afvalpogingen, was het genoeg geweest. Daisy wilde graag wat kilo’s kwijtraken en de succesverhalen van haar familie, vrienden en zelfs de buren zorgden ervoor dat ze contact opnam met maxfit.

Tijdens haar kennismaking bij onze club in Huissen, vertelde dat ze het deze keer anders wilde aanpakken. Een manier die zorgde voor een duurzaam resultaat, net als bij haar omgeving. En vanuit daar startte ze met Personal Training met coach Michael.

En nu – slechts een paar maanden later – is dat duurzame resultaat de realiteit. Ellis is 10 kilo afgevallen en voelt zich fit, sterk en zelfverzekerd. De combinatie van trainen, voeding en de (mentale) coaching heeft Daisy geholpen om haar eerste doel te bereiken: fysiek en mentaal fit worden. En inderdaad, het eerste doel. Daisy heeft de smaak namelijk te pakken en in de komende periode gaat ze samen met Michael door richting het einddoel.

Knappe prestatie, Daisy! Je hebt hard gewerkt om bij deze eerste mijlpaal te komen en het is tof om te zien dat je plezier hebt in het sporten. Je voelt je fit, sterk en energiek en daar gaan we in de komende weken nog een schepje bovenop doen. Ga zo door!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden