post thumbnail

“Het is een jaar geleden dat ik voor het eerst over maxfit hoorde. Ik was klaar met mijn lichaam en dat futloze gevoel. De knop moest om en ik wilde me weer zelfverzekerd voelen.

Tijdens de eerste kennismaking in Wijchen was één van de vragen: “Hoeveel zou je willen afvallen?”

“Ik zou wel 30 kilo kwijt willen”, zei ik een beetje lachend en bluffend. Best een bizar getal, vind je niet? 9 maanden later is het de keiharde realiteit. En dat gevoel is met geen pen te beschrijven!

Na mijn kennismaking startte ik met Personal Training bij Robin, later gevolgd door de Small Group trainingen. In combinatie met het persoonlijke voedingsschema, waarbij ik dagelijks mijn geliefde pindakaas at. Bovendien: spaghetti carbonara en een frietje – mijn absolute guilty pleasures – werden op zijn tijd in het schema verwerkt.

Vanaf de start heb ik me prettig gevoeld als ik kwam sporten. Geen sportschool waar je bekeken wordt, waar er wordt gelet op wat je aan hebt of met hoeveel gewicht je traint. Iedereen komt daar met hetzelfde doel, wat het erg laagdrempelig maakt.

Zonder hongergevoel zag ik al snel resultaat op de weegschaal, waardoor ik er eerlijk gezegd ook wel plezier in kreeg. Wanneer er etentjes of andere uitjes gepland stonden, keken Robin en ik samen naar hoe we dat konden inpassen in het schema. Hierdoor is het traject erg goed vol te houden.

Toen het ook de mensen om mij geen begon op te vallen dat ik flink aan het afvallen was, raakte ik helemaal gemotiveerd. Voor je het weet vliegen die 9 maanden voorbij en ben je bij je einddoel: 30 kilo afvallen. Onbeschrijfelijk! Daarna zijn we gestart met het verantwoord opbouwen van de calorieën, wat ik best een spannende fase vond. Ik ging meer eten, maar toch viel ik nog 3 kilo extra af.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden