post thumbnail

“Al jaren zat ik niet lekker in mijn vel omtrent mijn gewicht. Sterker nog; ik werd steeds zwaarder en ik cijferde mezelf compleet weg. Ik ‘verstopte’ mezelf en ging niet graag naar sociale gelegenheden. “Ik kan mezelf toch niet zo laten zien”, is wat ik vaak dacht.

Ik heb meerdere keren geprobeerd om af te vallen, maar keer op keer viel ik terug in mijn oude gewoontes. Tijdens zo’n terugval zocht ik vaak troost in de vorm van eten. Het gevolg was dat ik de overtuiging had dat sporten helemaal niks voor mij was. Ik kon het niet en ik had er al helemaal geen tijd voor. Want als ondernemer en alleenstaande mama van 2 kindjes, leek het mij onmogelijk om tijd voor mezelf vrij te maken.

Tijdens mijn intakegesprek met Rob in Elst, werd ik toch aangenaam verrast. Het voelde gelijk heel erg vertrouwd en ik kreeg het gevoel dat het maxfit concept goed bij mij zou passen. Eén week later had ik gelijk mijn eerste 1-op-1 trainingen met Dejan en vervolgens startte ik met het sporten in de Small Group. En daarover gesproken: die trainingen zijn leuk en gezellig!

De sfeer die binnen de muren van maxfit hangt, is erg vertrouwd en prettig. De coaches staan voor je klaar, geven je oprechte adviezen en contacteren je dagelijks over hoe het gaat. Je hebt echt het gevoel dat je samen aan jouw eigen doel werkt. In een paar woorden zou ik maxfit omschrijven als vakkundig, professioneel, vriendelijk en behulpzaam.

15 weken geleden ben ik begonnen en hier sta ik dan: 17,5 kilo lichter. Voordat ik mijn kennismaking had, had ik nooit durven dromen dat dit voor mij was weggelegd. En dat bewijst maar weer: als ik het kan, dan kan echt iedereen het.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden