post thumbnail

3 Handige TIPS als je VET wil VERBRANDEN die je vandaag nog toe kan passen

- Leefstijl

Waarom zou je het jezelf moeilijker maken dan het is als je wat vet kwijt wil? Hoe makkelijker jij het jezelf maakt, hoe groter de kans van slagen is. De meeste mensen slagen niet in het behalen van hun droomlichaam omdat ze zich vroeg of laat niet meer aan hun schema (kunnen) houden.

Daarom is misschien wel het allerbelangrijkste dat je een schema hebt wat je makkelijk vol te houden vindt. En misschien is dit niet het meest perfecte schema, maar als jij je er maar aan kan houden dan gaat jouw droomlichaam vanzelf komen!

In deze blog geef ik je 3 handige tips om vet te verbranden. Ik had je er wel 10 kunnen geven, maar je gaat geen 10 dingen in één keer veranderen. Deze 3 tips zijn makkelijk, effectief en vandaag nog toe te passen! Als jij jouw lichaam serieus neemt, begin hier dan vandaag mee ? .

3 Handige Tips als je Vet wil Verbranden die je Vandaag nog toe kan passen

1. Bereid de avond van tevoren je maaltijden voor
Als je al je gezonde maaltijden al klaar hebt staan, is de kans dat je iets ongezonds gaat eten veel kleiner. ´s Ochtends kan je ze ook voorbereiden, maar de meeste mensen hebben geen zin om extra vroeg op te staan. Maak ´s avonds dus alvast alles klaar voor de dag erop. In het begin kost het wat tijd, maar na verloop van tijd ben je zo klaar.

2. Gebruik je avondeten ook als je lunch voor de volgende dag
Kook je ´s avonds een dubbele portie van je (gezonde) avondmaaltijd dan heb je gelijk de lunch voor de dag erna al klaar. Dat scheelt ten eerste tijd en je hebt een lekkere lunch!

3. Heb overal een flesje water staan waar je komt
Water drinken is zo eenvoudig en zo effectief. Toch schiet het er vaak bij in. Zet dus overal waar je veel komt een flesje water neer. Thuis achter je bureau, in de woonkamer, in de auto, op je werk, in je tas en waar je nog meer allemaal komt. De kans dat jij genoeg water drinkt is zo aanzienlijk groter.

Hier heb je ze. 3 Handige en vooral makkelijke tips die je vandaag nog toe kan passen. Begin er meteen mee en je zal merken dat het grote dingen voor je zal doen!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden