post thumbnail

56 jaar en Gerrie is in de shape van zijn leven!

- Leefstijl

Gerrie wilde graag nog één keer afgetraind ‘as hell’ zijn. Nu is hij maar liefst 56 jaar (!!) en is in de shape van zijn leven. En hij is er nog niet klaar mee!

Het lukte Gerrie in eerste instantie niet om het creëren van zijn Beach Body in z’n eentje voor elkaar te boksen. De stap naar Max Fit heeft hem laten inzien dan het creëren van een Beach Body veel meer is dan alleen (zoals hij zelf mooi beschrijft) ‘gewichten smijten’.

“Ik was al een aantal jaar voor mezelf bezig met, ik noem het zelf maar even, ‘aanklooien’, maar ik wilde heel graag nog één keer in mijn leven helemaal strak zijn. Ik merkte echter dat het in je eentje gewoon niet werkt.”

“Gaandeweg merk je ook dat je heel erg goed op je voeding moet letten, dat ten eerste. En ten tweede ook de manier van trainen. Het zit soms in gewoon in hele kleine dingen hoe je een spier kan trainen. Ik zie door het trainen bij Max Fit nu zo vaak in de sportschool mensen met verkeerde houdingen of bewegingen… Ik ben erg blij dat ik ook dat aspect geleerd heb bij Max Fit.”

 

Gerrie’s motivatie

Gerrie ondervond wat veel mensen in de sportschool ondervinden.

“Op een gegeven moment merk je gewoon dat je stil staat als je het op eigen houtje probeert in de sportschool. Ik wilde enorm graag, omdat ik al 56 ben nog één keer in mijn leven volledig strak zijn. Een beach body inclusief een echte sixpack! Dat was mijn streven.”

Gerrie heeft nu al een killer body maar is nog steeds hongerig naar meer. Natuurlijk zakt iedereen altijd wel een keer iets terug omdat je ontzettend gedisciplineerd moet zijn. Toch kunnen onze cliënten het snel weer oppakken omdat we er als Max Fit kort op zitten en alles specifiek uitwerken voor ze. Zo kunnen onze cliënten niet zomaar wat aanrommelen en creëren we zo samen hun ultieme Beach Body!

 

Hoe Gerrie zijn traject in één zin zou omschrijven:

“Zwaar, maar onwijs leerzaam qua voeding en training.”

“Het vergt heel veel discipline en het is bij tijd en wijle zwaar om de motivatie vast te houden. Toch moet je je er mentaal en fysiek overheen zetten. Je moet niet bij de pakken neer gaan zitten, maar discipline en doorzettingsvermogen hebben om door te gaan. Ook dit heb ik echt geleerd bij Max Fit. Volle bak doorgaan en niet opgeven!”

Gerrie gaf aan dat het qua voeding soms lastig is om de verleidingen af te slaan, maar als je toegeeft aan deze verleidingen, zit je zo weer in je oude (slechte) patroon. “Ja dan schiet het gewoon niet op. Hier leer je mee om te gaan en na een aantal weken zit dit zo in je patroon dat het je niet meer gebeurt.”

 

Al zover, maar we stoppen hier niet!

Dit lijkt na het zien van de foto’s niet te geloven, maar we stoppen hier niet met Gerrie. We zijn al zo ver gekomen maar we gaan door totdat Gerrie kurkdroog is.

“Tevreden ben ik zeker, laat dat voorop staan. Fysiek voel ik me optimaal, maar mijn doel wat ik voor ogen heb, heb ik nog niet bereikt. De sixpack is er nog niet zoals ik die voor ogen heb. Er is dus nog werk aan de winkel, en ik ben niet 100% tevreden over mijn eigen lichaam voordat ik die sixpack in de spiegel zie!”

Trots overheerst over zijn lichaamstransformatie

“Ik ben er zelf gewoon trots op. Als ik in de sportschool bezig ben dan kijk ik daar ook gewoon graag naar, moet ik eerlijk toegeven. Ook krijg ik steeds meer complimenten van andere mensen in de sportschool en dat doet me ook erg goed. Dat geeft jezelf een enorme boost, ook om weer door te gaan met trainen. Als ik eerder voor de spiegel stond was ik niet tevreden met mezelf en alles begon een beetje te hangen. En nu kijk ik in de spiegel en mag ik er best wezen.”

Ook wij zijn enorm trots op Gerrie en zijn waanzinnige transformatie. Voor de leeftijdscategorie 50+ is dit waanzinnig knap en we zijn laaiend enthousiast over het feit dat Gerrie door blijft knallen totdat hij kurkdroog is.

Bekijk HIER de andere waanzinnige lichaamstransformaties!

Het advies dat Gerrie jou wil meegeven

Twijfel jij nog om de stap te zetten naar Personal Training en daarmee naar jouw droomlichaam? Gerrie wilt je graag dit advies meegeven:

“Als je het echt wilt en er klaar voor bent moet je gewoon die drempel overstappen. Door middel van intensieve begeleiding bij Max Fit met betrekking tot voeding en training ga je al zo snel resultaat zien en blijf je maar doorgaan met resultaat halen! Het is echt alleen maar aan te raden. Ja het is zwaar, vooral omdat je je levenspatroon aan moet passen. En als laatste tip: zorg voor routine en een goed vol te houden patroon in je voeding. Hierbij helpt het team van Max Fit enorm. Ze maken voor jou het voedingsschema waarbij jij je lekker voelt. Dat helpt enorm om het vol te houden.”

Ben jij jaloers op Gerrie omdat jij hier ook al jaren van droomt? Dan is het nu tijd om te stoppen met dromen en je me hier jouw droom te vertellen die wij samen gaan verwezenlijken!

Bekijk hier Gerrie’s trainingsschema. Dit trainingsschema kan je goed als eigen schema gebruiken en aanpassen naar je eigen hand om zo jouw waanzinnige Beach Body te creëren net als Gerrie!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden