post thumbnail

Anne in 24 weken 30 KILO AFGEVALLEN!

- Leefstijl

Wat een absurde lichaamstransformatie is Anne ondergaan. Anne is in slechts een half jaar van 115 kilo naar 85 kilo gegaan. 30 kilo in 24 weken afgevallen… Een transformatie waar je alleen maar respect voor kan hebben en een diepe buiging voor kan maken.

Zelf had ze nooit durven dromen dat ze dit ging bereiken. Het ging Anne namelijk niet alleen om een fysiek doel, maar ze wilde vooral mentaal sterker worden. En nu staat er een meid met een volledig nieuwe en gezonde levensstijl. Ze voelt zich fit, is 30 kilo afgevallen en is vooral mentaal enorm sterk geworden. Waan-zinnig!

Anne vertelt vandaag haar verhaal over hoe zij het traject beleefd heeft. Van hoe ze haar motivatie vasthield tot aan haar tips voor jou om vandaag te starten!

Wat was Anne’s motivatie om te starten bij Max Fit?

Anne voelde zich heel lang niet fijn in haar eigen lichaam. Ze vond zichzelf te dik en voelde zich totaal niet fit. Ze was na het oplopen van de trap vaak uitgeput en wist dat dit niet zo verder kon. Anne was klaar voor verandering!

Naast dat ze niet tevreden was over puur haar lichaam, voelde ze zich ook mentaal niet goed. Ze zat niet lekker in haar vel, zowel fysiek als mentaal. Dit moest en zou anders en ze was 100% bereid om het roer volledig om te gooien.

Toen Anne de pagina van Max Fit tegenkwam op Facebook besloot ze samen met Max Fit de uitdaging aan te gaan: Anne 100% tevreden laten voelen over haar lichaam zodat zij met trots in de spiegel kan kijken. En we kunnen nu een half jaar later stellen dat dit 100% gelukt is!

Tijdens het trainen bij Max Fit heeft Anne gemerkt dat ze er fysiek veel beter is uit gaan zien. Daarnaast voelt ze zich mentaal weer helemaal top.  Ze had van tevoren wel verwacht dat er fysiek veel vooruitgang zou zijn, maar dat het ook mentaal zo positief zou uitpakken had ze niet verwacht en dat is voor Anne haast nog belangrijker gebleken dan het afvallen zelf.

“Het afvallen gaf een heel fijn gevoel en tijdens het traject was het heel fijn om grote stappen te maken. Van tevoren hadden we een doel afgesproken om 20 kilo te gaan afvallen maar dat in kleine stappen van 5 kilo te gaan doen. Hierdoor waren er vaak kleine prestaties tussendoor die voor extra motivatie zorgden wanneer ik ze had behaald.

Je wordt steeds zelfverzekerder naarmate je afvalt en sterker wordt. Telkens weer die kilo’s eraf en je doelen behalen zorgt ervoor dat jouw motivatie gewoon niet op kan!” 

Het omschakelpunt van Anne

“Mijn ontevredenheid over mijn lichaam was al veel langer aan de gang en het werd steeds erger. Op een gegeven moment dacht ik bij mezelf: ‘ik ben en voel me echt niet gezond nu, dit moet veranderen’. De intentie was om gezond te worden, want ik was echt bang dat mijn lichaam en conditie nog veel verder achteruit zouden gaan. Het moest gewoon veranderen, ik wilde niet langer in het lichaam leven waar ik zo ontevreden over was. En nu ben ik 30 kilo lichter… iets wat ik echt nooit had durven dromen.”

Anne haar traject in 1 zin

“In het traject bij Max Fit heb ik mijn motivatie en doorzettingsvermogen gevonden door de professionele en informele hulp om mijn doel te behalen!” 

Bekijk hier alle andere waanzinnige trajecten!

Hoe voelt het om 30 kilo te zijn afgevallen?

“Ik ben veel fitter en voel me gewoon lekker. Ik leef nu gezond en dat doet ook veel met je. Iedereen kijkt ’s morgens wel in de spiegel en het doet me heel goed om te zien dat je dan vier maten smaller bent geworden.” 

Anne heeft zelfs nog een oude broek bewaard die ze droeg vóór haar traject, waarbij ze nu met twee benen in één broekspijp kan! Dat is toch waanzin!

Het is ook bijna niet meer voor te stellen dat ik zo zwaar was. We hebben aan het begin van het traject een foto gemaakt bij Max Fit waarop ik een dumbbell van 30 kilo vasthield. Ik weet nog heel goed dat ik dat echt bizar zwaar vond om op te tillen. Na mijn traject besefte ik pas dat ik al die tijd 30 kilo extra mee moest slepen. Sindsdien besef ik pas hoeveel er daadwerkelijk af is.” 

Hieronder is een foto te zien waar Anne al 18 kilo was afgevallen. Aan het einde stond te teller dus op 30 kilo!!

Hoe verliepen de aanpassingen in je leven?

“Ik kan zeggen dat alle aanpassingen in mijn leven me een hele nieuwe levensstijl hebben gegeven. Natuurlijk is het even wennen, maar het voedingsschema heeft me zo veel positiefs gebracht. Een goed voedingsschema is echt onmisbaar merk ik nu zelf. 

Daar ging het bij mij ook mis. Mijn voedingspatroon was zó slecht: onregelmatig, ongezond en ongecontroleerd. De voeding heeft me nog meer resultaat gegeven dan de training. Ik merk namelijk dat als ik evenveel sport maar minder goed eet, dat ik meteen aankom.” 

In haar gehele traject heeft Anne maar twee keer iets gegeten wat niet mocht. Geen cheatmoments tussendoor zorgden ervoor dat Anne zich fit bleef voelen.

“Het voedingsschema, en ook het trainingsschema, was een hele goede manier om af te kunnen vallen en heeft me enorm geholpen.  Het was af en toe ook juist wel een leuke uitdaging om het eten wat gevarieerder te maken en om ‘ongezonde’ producten toch op een gezonde manier te kunnen klaarmaken. Dit alles heeft me gevormd tot wie ik nu ben!”

Wil jij ook een voedingsschema dat volledig aan jouw wensen en behoeften aangepast is? Laat het ons hier weten en wij maken voor jou een voedingsschema op maat!

“De training was erg zwaar, maar wel heel goed voor me. Dan ga je namelijk pas echt tot het uiterste. Ik merkte namelijk dat, wanneer ik geen ondersteuning had door Max Fit, tot het uiterste gaan moeilijker was. Ik vond de boost en energie die je krijgt van je trainers enorm fijn en dat sleept je er telkens weer doorheen.” 

Wat hielp Anne om haar motivatie vast te houden?

“We hadden samen afgesproken om als doel te stellen: 20 kilo afvallen met tussenstappen van 5 kilo. Na de eerste week was er al meer dan 4 kilo af en omdat het in het begin zo snel ging, was dit een hele goede motivatie om door te gaan.

Na het traject bij Max Fit ben ik door gaan trainen met als doel om onder de 80 kilo te komen, maar ik bleef een week of 4 hangen op 81,5 kilo. Dat was wel het eerste moment waarop ik merkte hoe frustrerend het kan zijn om niet vooruit gaan.”

Het is bij Anne namelijk zo goed gegaan dat ze elke week weer kilo’s kwijt raakte. Hierdoor bleef Anne’s motivatie enorm hoog. Het was voor Anne heel fijn om altijd vragen te kunnen stellen over voeding en om advies te kunnen krijgen over wat nou wel en niet goed voor haar was.

“Ik kan Max altijd Appen en bellen als ik vragen heb over mijn voeding of training. Dat helpt me vaak door de moeilijke momenten heen als ik er doorheen zit. 

Een ander punt om de motivatie vast te houden was een goede stok achter de deur. Bij Max Fit kies je er echt bewust voor om je leven om te gooien en ga je er vol voor. Soms denk je echt “ik wil stoppen”, maar je doet het nu niet alleen voor jezelf. Je wilt namelijk ook niet afgaan voor een ander. Je schaamt je dan gewoon een beetje als je van tevoren zegt dat je er alles voor over hebt en dan halverwege zegt “ik ben er klaar mee”. Dat kan je niet maken tegenover de trainers, dus ga je extra hard je best doen om hen ook te verbazen!” 

Anne wil jou nog even dit advies meegeven!

“Als je zelf probeert om af te vallen en je doel te bereiken, krijg je altijd dat moment dat je denkt: ‘ik stop ermee’. Als je naar Max Fit gaat, helpen ze je juist door deze momenten heen en ga je op een veel efficiëntere manier op je voeding en training letten. 

Het is niet alleen afvallen, het is een geheel andere levensstijl creëren en daar heb je gewoon echt hulp bij nodig. Dat lukt niet alleen. 

Het is niet alleen een pluspunt dat je een personal trainer hebt, maar je krijgt er ook een maatje bij die je elk moment kan appen als je een slecht moment hebt en waar je zo veel van kan leren. Dat lukt niet via het internet, daar heb je echt iemand voor nodig!

Als je gaat starten moet je er wel echt 100% voor gaan. Je moet niet starten met het idee ‘ik wil wel afvallen maar er niet te veel voor doen’, dan gaat het niet lukken. Je moet bereid zijn om je hele leven om te gooien en er alles voor te geven. Dan kunnen er echt wonderlijke dingen gebeuren!”

Ben jij jaloers op Anne, omdat jij hier ook al jaren van droomt? Dan is het nu tijd om te stoppen met dromen en je ons hier jouw droom te vertellen die wij samen gaan verwezenlijken!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden