post thumbnail

Een Beach Body in 12 weken!

- Leefstijl

Deze kanjer heeft zich in 12 weken volledig in shape getraind. Ze wilde haar laatste kilo’s er graag af hebben nadat ze vier jaar geleden is bevallen van een kleine. Daar heeft ze iedere training knetterhard voor gewerkt. Het resultaat mag er wezen! Een prachtige lichaamstransformatie waar we onwijs trots op zijn! Beach Body: CHECK!

Met name na haar zwangerschap waren er kilo’s aangekomen die ze er liever gisteren dan vandaag weer af wilde hebben.

“Ik kon het niet hebben dat ik na mijn zwangerschap een aantal kilo’s was aangekomen. Dit moest er snel weer af en daarvoor dook ik de sportschool in. Dat ging helaas niet zoals ik had gehoopt…

Ik kreeg via een vriendin van me te horen dat er bij Max Fit waanzinnige resultaten werden behaald. Dat triggerde me om mezelf hier ook eens in te gaan verdiepen. Ik wilde weer volledig in shape komen en dat lukte me helaas niet in de sportschool.”

Het traject

“Mensen verwachten vaak dat dit soort trajecten enorm zwoegen is. Het tegendeel is waar. Ik heb oprecht genoten van iedere training en vond het gewoon lekker om zwaar te trainen en steeds meer resultaat te zien.

Nele, mijn Personal Trainer, stond altijd voor me klaar. Had ik vragen, dan hoefde ik maar te appen en ik kreeg binnen no-time een reactie. Ze hielp me met voedingskwesties en tijdens de trainingen sleepte ze me er altijd doorheen. Ze wist je tot op het bot te motiveren waardoor de trainingen voorbijvlogen.”

Alle andere waanzinnige succesverhalen bekijken? Ja graag!

Beach Body in 12 weken

Voedingsadvies

Het voedingsadvies maken we bij Max Fit volledig op maat. Lust je iets niet of vind je iets juist erg lekker? Dan wordt dit verwerk in het voedingsschema. Alles wordt volledig op jou als persoon afgestemd waardoor je in zo’n kort mogelijke periode maximaal resultaat kunt behalen, net als deze topper!

“Ja het voedingsadvies heeft me ontzettend geholpen. Bij de intake kon ik netjes aangeven wat ik wel en niet lustte en hier werd perfect rekening mee gehouden in het voedingsschema. Het is prima vol te houden omdat je aangeeft waar je behoeftes liggen. Door kleine aanpassingen in het schema zorgden ze er bij Max Fit voor dat ik altijd weer resultaat behaalde. Een Beach Body is bij Max Fit echt een kwestie van weken, dat is toch geweldig?!

Het traject is pittig en op zijn tijd zwaar, maar door de motivatie en aanmoediging van je trainer haal je het maximale uit jezelf.”

Het is zo ontzettend goed vol te houden. Echt, als er mensen zijn die daarover twijfelen raad ik hen aan te stoppen met twijfelen en te beginnen. Je hoeft geen honger te lijden, je hoeft niet af te zien, je moet alleen discipline hebben.”

Onderhouden van haar Beach Body

“Ik ga door waar ik gebleven ben. Met het voedings- en trainingsschema op zak ga ik terug naar de sportschool en ga ik daar mijn resultaat onderhouden. Ik heb zoveel energie gekregen door dit resultaat, dat ik zelfverzekerder ben en zeker weet dat dit mijn nieuwe levensstijl is. Hier wil ik mee doorgaan en ik wil mijn beach body blijven behouden.

De ondersteuning van Max Fit stopt niet wanneer je het traject hebt afgerond. Ze zullen altijd klaar staan voor tips of hulp. Ook na je traject word je begeleid om je Beach Body te behouden!”

Mijn kleding past weer perfect!

“Het grootste verschil ten opzichte van m’n oude lichaam merk ik toch wel aan mijn kleding. De kleding die ik niet meer paste, zit nu weer heerlijk. Dat maakt je een stuk zelfverzekerder. Mentaal ben je ook een stuk zekerder en trotser geworden. Ik voel me fijner en meer op m’n gemak met m’n ‘nieuwe’ lichaam.

Mensen die ik lang niet gezien had zagen het ook meteen. Dat doet toch wel iets met je. Ze zien namelijk echt de verandering in positieve zin en dat deed me enorm goed. Het trotse gevoel dat bij een Beach Body komt kijken is iets waarvan ik nu pas besef dat het je leefstijl goed doet. Een afgetraind lichaam geeft me veel meer energie en zelfverzekerdheid.”

Tips om jou in shape te krijgen

“Ondanks dat het tijd en geld kost, zou ik het zo nog een keer doen. Als ik opnieuw voor die keuze zou staan, zou ik wederom starten met het traject. Waarom? Omdat het je een nieuwe levensstijl brengt waarmee je gewoon voortdurend in shape kan blijven!

Je traint lekker, je wordt goed gemotiveerd en je krijgt een op maat gemaakt voedingsschema waarin je zelfs je wensen kenbaar kan maken. Heb je een off-day? Dan hoef je maar te bellen of te appen en je krijgt meteen reactie. Je wordt het gehele traject (en daarna ook!) geholpen en gesteund voor maximaal resultaat.

En ja, ik snap dat mensen er sceptisch over zijn omdat het moeilijk te geloven is. Ook ik twijfelde over sommige succesverhalen op de website en nu sta ik er zelf. Echt waar, elke foto is 100% dik verdiend en werkelijk resultaat waar enorm hard voor gewerkt is.”

Twijfel niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar jouw droomlichaam. In 12 weken kun je volledig in shape zijn getraind en ben jij summer-ready met jouw Beach Body!

Vertel ons hier je doel en kom in contact!

Summer is coming!!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden