post thumbnail

Wat een BEACH BODY Koen heeft gebracht…

- Leefstijl

Het is niet niks om de eerste stap te zetten om je leven compleet te veranderen.

Ook niet voor Koen. Je bent je er bewust van dat je alles wat je nu doet 180 graden om moet gooien. Wat je nu doet heeft je namelijk gebracht waar je nu bent. Je wil anders, dus dan moet je ook andere dingen gaan doen.

Toch was het voor Koen geen optie om deze stap niet te zetten. Koen wilde een beter leven. Koen wilde elke dag kunnen genieten van zijn gezondheid, fitheid en shape. Elke dag gelukkig worden als je naar jezelf kijkt en veel meer zelfvertrouwen hadden zoveel waarde voor Koen, dat hij vastberaden was om zichzelf te veranderen.

De eerste training was meteen een flinke confrontatie met hemzelf.

Ondanks dat we de eerste training nog ´rustig aan´ deden, kwam deze al als een mokerslag aan voor Koen. Koen werd gelijk met zijn neus op de feiten gedrukt dat zijn huidige conditie echt ondermaats was.

´De juiste techniek van de oefeningen kreeg ik vrij snel onder de knie door de aanwijzingen van Max. Maar hoe snel mijn lichaam uitgeput was… Dat frustreerde mij gewoon!!´

Zeker de spierpijn van de eerste training maakte het ook niet veel makkelijker de komende de dagen. Toch was dit geen optie om op te geven. Koen wilde zijn doel bereiken en moest eerst door de zure appel heen.

´Ik voelde me behoorlijk slecht na de eerste training, maar als ik nu niet door ga dan kom ik er NOOIT!´

We hebben Koen ook duidelijk verteld dat de eerste training by far de ergste van allemaal is. Daarna gaat het allemaal een stuk beter. Hier hield hij zich aan vast, en dat bleek ook zo.

Maar niet alleen het trainen was nieuw. Ook qua voeding werd alles compleet omgegooid.

Zonder een nauwkeurig afgestemd voedingsschema blijft het bij slechts heel hard trainen met weinig resultaat. Daarom werd ook dit onderdeel ontzettend serieus aangepakt.

´Het viel mij op dat het voedingsschema ontzettend makkelijk vol te houden was. Max vroeg namelijk precies wat ik wel- en niet lustte, hoe veel maaltijden per dag voor mij het meest haalbaar is en nog veel meer om het voedingsschema zo samen te stellen dat het makkelijk vol te houden was.´

Wij geloven dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Je kan met low carb in super shape komen, met high carb, 6 maaltijden per dag, intermittent fasting en ga zo maar door. Wat wij het aller belangrijkste vinden is dat iemand zo eenvoudig mogelijk 100% consistent kan zijn met zijn of haar voedingsschema. Weten we dit te creëren, dan volgt een waanzinnige progressie.

Hoewel het overgrote deel goed te doen was voor Koen, waren er zeker ook genoeg obstakels op de weg.

Feestjes, motivatiedip, feestdagen en nog veel meer zorgden ervoor dat het niet altijd even makkelijk was om het schema vol te houden.

´Op die momenten was Max er altijd voor me. Ik kon hem 24/7 bereiken en hij sleep me er altijd door heen als ik dat nodig had. Zelfs op zaterdagavond kreeg ik binnen no-time een reactie!´

Motivatie verdwijnt bij iedereen. Niemand is 100% van de tijd gemotiveerd. Het belangrijkste is dat je juist op die momenten doorpakt. En dat is wat Koen uitstekend gedaan heeft. Hier komt het aan op een stukje dedication. Hoe graag wil jij je doel bereiken? Wat betekent een strak, fit en gezond lichaam voor jou?

De reden dat Koen naar mij toekwam met zijn motivatie was hetgeen dat ik hem telkens voorhield als hij het moeilijk had. Hierdoor wist Koen waar hij het voor deed en ging gestaag door.

Dat moment dat al het harde werken beloond wordt is goud waard.

En dan, na 11 weken keihard werken, is er dan eindelijk het eindresultaat. Op dat moment werden alle obstakels van de afgelopen weken direct vergeten. De trots en zelfverzekerdheid die Koen had toen hij in zijn zwembroek over het strand liep maakte alles goed.

´Toen ik na het traject in mijn zwembroek op vakantie rondliep, was ik de koning te rijk. Ein-de-lijk dat lichaam wat ik altijd al had willen hebben. Dit heeft mij zoveel plezier gebracht dat ik het iedereen kan aanraden. Je weet echt niet wat je mist. Daarnaast heb ik echt waanzinnige begeleiding gehad van Max. Ik denk niet dat ik zonder hem dit ooit bereikt had. Laat staan in slechts 11 weken!´

Niet alleen Koen kan dit. Iedereen kan dit! Iedereen kan de eerste stap zetten en zichzelf veranderen. Haal alles uit het leven. Zet jezelf op nummer 1!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden