• Sporten via het werk
 • Lager verzuim: van 9% naar 2%
 • Ideale secundaire arbeidsvoorwaarde
 • Belastingvoordeel: gemiddeld 40%
 • Goed werkgeverschap
 • Hogere productiviteit: 12,5%

De zakelijke voordelen van maxfit:

 • Werknemers die bewegen hebben een lager verzuim en hogere productiviteit
  Sportende werknemers bevorderen hun fysieke gezondheid. Dit vermindert het stressniveau, verlaagt het ziekteverzuim op de werkvloer en verhoogt de productiviteit.
 • Sporten als ideale secundaire arbeidsvoorwaarde
  Wil jij nét boven andere werkgevers uitsteken zodat jouw favoriete kandidaat voor jou kiest? Door het sporten bij maxfit mogelijk te maken voor je werknemers zorg je voor een ideale secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar liefst 40% van de werknemers vindt goede secundaire arbeidsvoorwaarden doorslaggevend.
 • Win-win situatie: belastingvoordeel voor allebei
  Niet alleen kan jij als werkgever de kosten van het sporten als bedrijfskosten aftrekken, maar profiteren jouw werknemers ook van een belastingvrije vergoeding voor het sporten. Win-win dus!

De WKR regeling

Via de werkkostenregeling (WKR) mag jij als werkgever onbelaste vergoedingen – zoals het sportabonnement van maxfit – aan je werknemers geven. Het totale bedrag moet wel onder de vrije ruimte blijven. De vrije ruimte wordt vanaf 2024 1,92% van de totale loonsom. Dé ideale manier om jouw werknemers aan hun fysieke gezondheid te laten werken en ze hiermee te laten profiteren van het belastingvoordeel.

Sporten via het werk

Een regulier abonnement is al snel dubbel zo duur dan een sportabonnement via het werk. De hoogte van de korting bepaal je als werkgever. Je kunt je werknemers het laten verrekenen met hun brutoloon, waardoor het belastingvoordeel gemiddeld 40% is. Als werkgever kun je ook een deel mee betalen via de werkgeversbijdrage. In onderstaand rekenvoorbeeld kun je een eerste indruk van de mogelijke besparing krijgen. Reken uit je winst!

Bereken je voordeel

Prijs fitnessabonnement (per maand): Korting werkgever: Je krijgt belastingvoordeel over: 0 Waar valt jouw jaarlijks bruto salaris binnen? Netto prijs abonnement: 0 Totaal 0% korting, oftewel € 0 voordeel per jaar!

Wij zijn er voor jou!

De maxfit coaches staan met hun eigen specialismen in de startblokken om jou vol trots naar jezelf te laten kijken. We doen er alles voor om je door het transformatieprogramma te laten vliegen. Voor jou zetten we net dat stapje extra.

maxfit-elst-arnhem-wijchen-huissen-teamfoto

Onze leden van maxfit personal training aan het woord

Dit was volgens onze leden de kracht van maxfit personal training.

maxfit worden in vier stappen:

Afvallen en fit blijven noemen wij maxfit worden. Ons vierstappenplan is jouw weg naar een leven lang fit.

step

Stap 1 beginnen = winnen

Klaar voor het keerpunt? Deze keer lukt het wel. Jij wil, wij hebben de kennis en samen zorgen we voor een blijvend resultaat. We leren elkaar kennen in onze club en stellen je de vraag, achter de vraag, achter de vraag om jouw wensen en grenzen te bepalen.

Zo maken we jouw eigen, effectieve actieplan. Met het plan en je eigen coach beweeg je verder naar je doel: een leven lang fit.

step

Stap 2 meten = weten

En nu? Alleen maar sla eten en tussen afgetrainde atleten afzien in de sportschool? Nee, wij doen het anders. Je wordt fit terwijl je jezelf blijft. We maken samen een voedingsschema met daarin ruimte voor je favoriete snacks, drankjes of restaurant-avondjes.

Je kunt individueel sporten met je coach en meedoen aan kleine groepstrainingen. In onze club trainen alleen mensen met hetzelfde doel als jij. Vertrouwd, gezellig en motiverend. Met een steeds grotere lach stap je van de weegschaal.

Je geeft je gewicht dagelijks aan ons door en je coach analyseert je data. Zo weten we precies wat je nodig hebt en kunnen we razendsnel schakelen voor maximaal resultaat. Met dezelfde snelheid is je coach er zeven dagen per week voor je. Als oordeelloos luisterend oor en helpende hand, in de club en via de telefoon.

step

Stap 3 jojo = een no go

Je straalt in de spiegel en je broek zakt letterlijk af van wat je al bereikt hebt. Stond je eerder op dit punt en kwamen de kilo’s er later net zo snel weer aan? Nu niet. We helpen je om stap voor stap meer te eten, zonder dat je aankomt. Je went aan de balans die we samen voor je vinden. Op deze manier kun je in de toekomst zorgeloos en fit genieten van lekker eten en drinken.

step

Stap 4 behoud = goud

Afvaldoel bereikt. Dit is het begin van de rest van je leven. We maken een plan waarmee je zelf verder kunt in onze club. Zelfstandig, maar niet alleen. We blijven je zien en helpen.

Raak je toch uit je ritme en zien we je even niet? Dan hoor je van ons. Betrokken, maar niet dwingend. Zoals je ons kent. Zo blijf je altijd op de rit van je leven lang fit.

Zij werden maxfit

0
Mensen geholpen in shape te komen en te blijven.
0
afgevallen.
0
van onze reviews zijn
5 sterren.
stars

Blijvend resultaat met personal training van maxfit

Anne – 12 maanden
Merel – 30kg
Bart – 2 jaar
Cynthia – 15 weken
Bob – 9kg
Sebastiaan – 8 weken

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden