Blijvend afvallen: vermijd niet alles!

- Leefstijl

Wanneer iemand af wil vallen schrappen ze vaak alles wat ongezond is (en nog wat meer).

Dit is natuurlijk WAANZINNIG goed!

Het doorbreken van je patroon om zo resultaat te krijgen kan ik alleen maar aanmoedigen.

Waarom dan zo’n tegenstrijdige titel?

Soms is perfect niet altijd optimaal

De een kan perfect alle ongezonde dingen schrappen voor langere duur en super goed afvallen, terwijl de ander het maar kort volhoudt. We zijn allemaal mens. We hebben allemaal onze behoeftes. Hmm… Dat lees je toch niet verkeerd, he? ?

Als jij niks meer hebt waar je van kan genieten dan kan het een waanzinnige kluif zijn om je voedingsschema voor langere duur vol te houden. En daar zit nou net de kracht van resultaat in: CONSISTENTIE!

Dus schrap jij alles wat niet goed is voor je en hou jij daardoor je voedingsschema maar enkele dagen/weken vol? Dan is dit niet de optimale manier voor jou.

Als jij 1 koekje bij de koffie neemt, of iets soortgelijks, dan kan het zijn dat deze kleine lekkernij ervoor zorgt dat jij je gedurende de dag veel beter aan je schema kan houden.

“Want je hebt iets lekkers om naar uit te kijken”

Het voelt dan niet alsof alles je ontnomen wordt.

Dus…. Als jij door een klein geluksmomentje op een dag of in de week je beter en langer aan je schema kan houden, dan zou ik dat zeker aanmoedigen. Sterker nog, je kan het gewoon doorberekenen in je voedingsschema zodat je alsnog op je caloriedoel zit!

Duurzaamheid is de sleutel tot resultaat!

Klaar voor verandering? Start jouw uitdaging hier.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden