post thumbnail

Heleen: haar verhaal

- Leefstijl

Heleen klopte in januari dit jaar aan bij Max Fit. Zij was daarvoor zelfstandig 25 kilo afgevallen. Waarom kwam ze dan naar ons toe? Ze had haar doel immers al bereikt. 

“Het probleem was dat ik niet meer terug kon naar een normaal voedingspatroon. Ik was zo blij met mijn nieuwe gewicht destijds dat ik niet meer terug wilde naar mijn oude lichaam en daardoor dus ook niet meer normaal kon en ging eten. Het was bijna ziekelijk. Daarnaast merkte ik dat er weer langzaam een paar kilo’s aan kwamen. Het besef dat ik niet meer ‘normaal’ kon eten uit angst dat ik terugging naar mijn oude lichaam deed me beslissen om de stap naar Max Fit te maken.

Wat heb ik dan geleerd bij Max Fit? Ik heb geleerd om weer normaal te eten. Voldoende calorieën, gezonde voeding en ik mag voor mijn gevoel ‘heel veel’ eten zonder dat ik daarmee aankom. Daarnaast sport ik bij Max Fit om netjes op mijn gewicht te blijven. Ik hoef geen enorme hoeveelheden af te vallen, ik hoef niet naar een sixpack… ik voel me gelukkig in dit lichaam en dat wil ik graag zo houden. Hier steunt het team van Max Fit mij enorm goed in.

Ik train twee keer per week bij Max, één á twee keer per week zelf in de sportschool en ik loop nog hard. Ik ben dus vrij sportief bezig en in combinatie met het juiste voedingspatroon dat me nu door Max Fit is aangeleerd, voel ik me fit en gezond. Ze hebben mij een nieuwe levensstijl gegeven. Eentje die goed is vol te houden en waarmee ik me gelukkig voel.”

Heleen had voor haar gevoel geen normaal eetpatroon meer. Wij hebben haar tot het besef laten komen hoe je om moet gaan met voeding en hoe je middels gezonde voeding eigenlijk op een dag heel veel kan en mag eten zonder dat je boven je caloriedoel uitkomt. Wij bieden haar de begeleiding en structuur zodat zij na haar eigen lichaamstransformatie nu op niveau kan blijven. Dit doen wij middels reverse dieting. Zo leren wij vanuit onze eigen methodiek haar vanuit een hele lage calorie-inname weer op normaal niveau te eten. Deze techniek hebben wij toegepast om haar calorieniveau en verbranding weer omhoog te krijgen.

“In het traject waarin ik zelf 25 kilo ben afgevallen leefde ik in extremen. Ik lette op alles. Gingen we uit eten? Nam ik twee voorgerechten in plaats van een voor- en hoofdgerecht. Dat heeft Tijmen (m’n trainer bij Max Fit) ook wel uit mijn hoofd gepraat dat ik zo extreem moet leven. Ik weet dat ik zo nu en dan een bitterbal of een wijntje kan pakken. Iets dat ik voorheen nooit zou hebben gedaan. Een extreem leven is niet nodig en mijn huidige traject waarin ik super veel mag eten, wijst dat ook echt uit. Ik weet wat voor speling ik heb, wat ik wel niet kan maken en daardoor heb ik ook geen angst om weer terug te vallen in mijn oude patroon. Ze helpen me hiermee een levensstijl te hanteren die voor altijd vol te houden is.”

Bij Max Fit zorgen wij niet alleen voor lichaamstransformaties in een korte tijd, maar zorgen er ook (mede door onze Gym for Life) voor dat onze leden het resultaat waar ze hard voor hebben gewerkt, vast te houden. Zo gaan ze nooit meer terug naar hun oude lichaam en creëren ze een eigen leefstijl die zij eenvoudig kunnen volhouden zonder ook maar een kilo boven hun streefgewicht uit te komen. 

Wil jij ook starten? Maak dan een afspraak via info@max-fit.nl of bel ons via 085-2100803. Klaar voor nooit meer terug?

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden