post thumbnail

De makkelijkste manier om af te vallen

- Leefstijl

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn. Heel veel mensen maken het juist moeilijker dan dat het eigenlijk is. Ze gaan gelijk alles in hun leven omgooien en proberen alles tegelijkertijd.

Dat zorgt ervoor dat ze in het begin heel hard gaan, maar het op den duur niet meer volhouden en uiteindelijk stoppen. Dan ben je weer terug bij af en is het de zoveelste mislukte poging.

Maak het jezelf nou zo makkelijk mogelijk zodat al het vet eraf gaat en er ook af BLIJFT.

Soms moet je maar accepteren dat het iets minder snel gaat dan dat je hoopt. Want stel je kan alsnog een halve kilo tot een kilo per week kwijt raken, dan ben je in vijf maanden gewoon 20 kilo lichter. Zo zie je dat het nog steeds heel hard kan gaan.

Dit heeft Nele ook ervaren; zij heeft binnen een aantal maanden een waanzinnig resultaat neergezet.  Mede door haar geduld en consistentie in haar trainings- en voedingsschema, is ze enorm veel kilo’s kwijtgeraakt.

Bekijk HIER alle andere geweldige lichaamstransformaties!

 

Doe DIT om makkelijk af te vallen

Je kan gewoon precies blijven doen wat je altijd doet, mits je daar niet door aankomt. Als jouw levensstijl zoals die nu is ervoor zorgt dat jouw gewicht gelijk blijft, dan is deze tip goud waard.

Wat je alleen maar hoeft te doen is elke dag een half uurtje wandelen. Voor- of na het eten, in de ochtend of in de avond. Het maakt me niks uit, zolang je het maar doet. Een half uurtje vrij maken op een dag kan iedereen. Je maakt even je hoofd leeg en je hebt gelijk een rustmomentje gecreëerd. Je voelt je er een stuk beter door en met een half uur stevig doorstappen kan je toch zeker wel de nodige calorieën verbranden.

Dus doe jij alles hetzelfde op een dag maar je pakt daar elke dag een half uurtje wandelen bij? Dan weet ik zeker dat jij gaat afvallen en vet gaat verbranden.

In principe vraag ik geen gekke dingen van je, toch? Dat dacht ik ?

Dus, blijf jij nu gelijk op gewicht en wil je afvallen, wandel een half uurtje per dag en jij gaat 100% zeker afvallen.

 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden