post thumbnail

Ook als ondernemer volledig in SHAPE!

- Leefstijl

Morgen is het weer zover. Dan begint de 20e editie van de ‘Week Van De Ondernemer’. Ook als ondernemer wil je natuurlijk het liefst volledig in shape zijn.

Als ondernemer ben je onwijs druk, dat hoeven wij je niet te vertellen. Je maakt haast meer uren per week dan er überhaupt in een week zitten. In de ochtend, middag en avond ben jij bezig met je onderneming. Hier is vaak geen plek voor vrije tijd over.

Toch wil jij als ondernemer in waanzinnige shape zijn, we know the feeling!

En nu horen we mensen denken: ‘jullie werk is Personal Training, dus is het makkelijker om vaak te trainen.’ Ook wij hebben werkweken van 90+ uur en trainen daarnaast toch nog 6 keer in de week. Het is een kwestie van het stellen van prioriteiten. No time = no excuse!

Geen tijd hebben, maar tijd maken

Het gaat niet om druk zijn en geen tijd hebben. Het gaat om tijd maken. Als ondernemer weet je wat verantwoordelijkheid nemen is, maar veel ondernemers nemen vaak geen verantwoordelijkheid op het gebied van hun eigen lichaam. Ook op dit gebied kan jij gewoon verantwoordelijkheid nemen en jezelf naar een hoger level tillen. Het is namelijk maar net waar jouw prioriteiten liggen.

Ligt jouw prioriteit niet bij jezelf in shape trainen? Helemaal prima. Maakt je geen slechter mens, absoluut niet. Maar kom dan niet met excuses dat je te weinig tijd hebt, dit is namelijk bullshit in mijn ogen.

Jouw tijd effectief indelen

Het gaat erom hoe jij je tijd indeelt. Als wij weken van 90+ uur draaien, pakken wij ‘s ochtends voor het werk of ‘s avonds na het werk kort een half uurtje training. Wat je als ondernemer uit je hoofd moet halen, is de gedachte dat je minimaal een uur moet trainen. Zolang jij effectief traint met een goed afgestemd trainings- en voedingsschema ga jij waanzinnig resultaat halen, ook al ga je slechts 3 keer per week 20 minuten trainen.

Geloof je hier niet in? Kijk maar eens je ogen uit naar de succesverhalen van deze drukke ondernemers: Peter, Nathalie, Peter en Peter-Jan. Ook zij werken kneiterveel en zijn toch waanzinnig in shape.

Aanpassing aan je patroon

Wat we met de ondernemers die bij Max Fit hun traject doorlopen merken, is dat het met name een aanpassing aan het patroon vergt. Als je er eenmaal inzit is het niet meer zo moeilijk en ga je houden van je nieuwe levensstijl.

Als ondernemer weet je van aanpakken, dus pak nu ook eens je eigen lichaam aan. Bezuinig niet op je eigen lichaam, je eigen geluk en je eigen gezondheid.

Maak als ondernemer tijd voor jezelf. Verzin geen excuus en stel prioriteiten. Als jij gelukkig bent met jezelf en je hebt een lichaam waar je trots op bent, weet ik zeker dat dit jou veel goeds gaat geven. Ten eerste presteer je beter, functioneer je beter, is je focus beter doordat je een gezonder voedingspatroon hebt en achteraf is het de tijd die jij erin steekt dubbel en dwars waard.

Denk jij dat dit niet mogelijk is? Stuur vooral een mailtje, want wij hebben ondernemers volledig in shape getraind die 80+ uur in de week maken en nergens op hebben hoeven inleveren.

Excuses don’t burn calories.

Dream big, begin small, start now!

 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden