• Persoonlijke coaching, 7 dagen per week.
 • Werken met jouw persoonlijke, op maat gemaakte plan.
 • Inspannen en ontspannen.
 • Sporten en relaxed wat drinken.
 • Individueel sporten, met je coach en in kleine groepen.
 • Oog voor jou, ook als je doel behaald is.

maxfit is…

 • Gelukkig worden met je lichaam
  Met afvallen als methode. Samen kijken wat voor jou werkt. Jij als expert over wie je bent, wij als experts in voeding, sport en leefstijlcoaching. Zag je afvallen altijd als een strafkamp? Snappen we. Daarom leren we je hoe je plezier krijgt in dit proces.
 • Gelukkig blijven met je lichaam
  Door controle over je leefstijl leer je zorgeloos genieten van lekker eten en drinken. Wij leren je hoe, zonder afhankelijkheid van een dieet. En we houden oog voor je als je afvaldoel bereikt is. Betrokken, maar niet dwingend.
 • Een club met alleen maar mensen die willen afvallen
  Dus met hetzelfde doel als jij: gelukkig zijn met je lichaam. Onze leden herkennen zichzelf in elkaar. Dit maakt maxfit locatie voor jou vertrouwd, gezellig en motiverend.

Wie jij bent bepaalt ons plan

Jij bent expert over je lichaam, valkuilen en persoonlijkheid. De coaches van maxfit Huissen zijn experts in voeding, beweging en leefstijlcoaching. Samen doorlopen we ons vierstappenplan: jouw weg naar een leven lang fit.

Val jij terug? Helpen wij je vooruit. Zie jij een obstakel? Loodsen wij je erlangs.

maxfit worden in vier stappen:

Afvallen en fit blijven noemen wij maxfit worden. Ons vierstappenplan is jouw weg naar een leven lang fit.

step

Stap 1 beginnen = winnen

Klaar voor het keerpunt? Deze keer lukt het wel. Jij wil, wij hebben de kennis en samen zorgen we voor een blijvend resultaat. We leren elkaar kennen in onze club en stellen je de vraag, achter de vraag, achter de vraag om jouw wensen en grenzen te bepalen.

Zo maken we jouw eigen, effectieve actieplan. Met het plan en je eigen coach beweeg je verder naar je doel: een leven lang fit.

step

Stap 2 meten = weten

En nu? Alleen maar sla eten en tussen afgetrainde atleten afzien in de sportschool? Nee, wij doen het anders. Je wordt fit terwijl je jezelf blijft. We maken samen een voedingsschema met daarin ruimte voor je favoriete snacks, drankjes of restaurant-avondjes.

Je kunt individueel sporten met je coach en meedoen aan kleine groepstrainingen. In onze club trainen alleen mensen met hetzelfde doel als jij. Vertrouwd, gezellig en motiverend. Met een steeds grotere lach stap je van de weegschaal.

Je geeft je gewicht dagelijks aan ons door en je coach analyseert je data. Zo weten we precies wat je nodig hebt en kunnen we razendsnel schakelen voor maximaal resultaat. Met dezelfde snelheid is je coach er zeven dagen per week voor je. Als oordeelloos luisterend oor en helpende hand, in de club en via de telefoon.

step

Stap 3 jojo = een no go

Je straalt in de spiegel en je broek zakt letterlijk af van wat je al bereikt hebt. Stond je eerder op dit punt en kwamen de kilo’s er later net zo snel weer aan? Nu niet. We helpen je om stap voor stap meer te eten, zonder dat je aankomt. Je went aan de balans die we samen voor je vinden. Op deze manier kun je in de toekomst zorgeloos en fit genieten van lekker eten en drinken.

step

Stap 4 behoud = goud

Afvaldoel bereikt. Dit is het begin van de rest van je leven. We maken een plan waarmee je zelf verder kunt in onze club. Zelfstandig, maar niet alleen. We blijven je zien en helpen.

Raak je toch uit je ritme en zien we je even niet? Dan hoor je van ons. Betrokken, maar niet dwingend. Zoals je ons kent. Zo blijf je altijd op de rit van je leven lang fit.

Dit zeggen leden over personal training bij maxfit in Huissen

Wij vroegen leden welke impact maxfit met personal training in Huissen bij hun heeft gehad.

Zij werden maxfit

0
Mensen geholpen in shape te komen en te blijven.
0
afgevallen.
0
van onze reviews zijn
5 sterren.
stars

Blijvend resultaat met personal training van maxfit

Jelle – 12kg
Anoniem – 35KG
Remco – 10kg
Milou – 26KG
Gerrie – 40 weken 
Dionne – 32 weken

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden