Enthousiast, rationeel en meelevend.

Wat is jouw mooiste maxfit-moment?
Iemand kwam bij mij in het traject en zei dat krachtsport helemaal niks voor haar was. Na een succesvol traject staat ze, nu echt wel een fanatieke sporter te noemen, drie keer per week mee te doen met de groepslessen én sport ze daarnaast ook nog zelf.

Voor welk eten of drinken kun je jou wakker maken?
Poeh lastig want ik ben een echte alleseter! Ik ben iemand die graag zelf in de keuken staat en ook nieuwe recepten wil proberen. Voor andere mensen koken is dus ook iets wat ik dolgraag doe.

Wat weten veel mensen niet over jou?
Iedereen die mij een beetje kent weet wel dat ik dol ben op feestjes en festivals maar niet iedereen weet dat ik zelf ook een DJ ben! Verder heb ik een Cambridge English Proficiency (ik zeg wel eens dat ik beter Engels kan dan Nederlands) en doe ik enige pogingen om Japans te leren voor mijn droomreis! Verder heb ik ook ruim 15 jaar Judo gedaan

Heb je een gouden tip om af te vallen en fit te blijven?
Krachttraining! Ikzelf doe al ruim 10 jaar aan krachttraining. Door de jaren heen heb ik mezelf echt zien groeien in kracht als in gezonde spiermassa. Dagelijkse activiteiten werden makkelijker en klachten die soms als overbelasting kon worden neergezet werden steeds zeldzamer. En door de toegenomen spiermassa mag ik ook meer eten door de dag heen zonder ineens aan te komen wat een leuke bonus is!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden