post thumbnail

“Tijdens de hectische periode in de zorg met het coronavirus zou je kunnen zeggen dat ik mezelf heb weggecijferd. En daar kwam ik pas achter toen de rust weer wat was wedergekeerd. Mijn conditie was niet meer wat het was en die extra kledingmaat irriteerde mij enorm. Het werd tijd om mijzelf weer eens op nummer één te zetten! Ook mijn dochter Amber miste de structuur in haar leven. Waar ze eerst regelmatig naar de sportschool ging, gooide de pandemie ook hier roet in het eten. De sportscholen moesten sluiten en ook haar studie liep vertraging op. Toen de rust en balans in haar leven weer was teruggekeerd, voelde het als het juiste moment om in actie te komen.

De goede verhalen over maxfit maakten ons toch wel nieuwsgierig en wat ons vooral aansprak was het totaalpakket. Je wordt niet alleen tijdens de trainingen begeleidt, maar ook op het gebied van voeding leer je je bewustzijn trainen. Zo werk je aan een langetermijnresultaat en dat was precies wat we wilden. Bij coach Nicky gingen we aan de slag met Personal Training. Super gezellig, maar ook pittig! Het zorgt in ieder geval voor extra motivatie, omdat dat we het niet ‘alleen’ hoeven te doen.

En dat werpt zijn vruchten af! Onze conditie is enorm verbeterd en dat merk je bij alles wat je doet in het dagelijks leven. Daarnaast kunnen Amber en ik beiden een kledingmaat kleiner shoppen en dat voelt als de kers op de taart.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden