post thumbnail

“Toen ik 7 maanden geleden het traject bij maxfit in Elst startte, zat ik alles behalve lekker in mijn vel. Niet alleen voelde ik me niet fit, want ook mentaal ging het – door een onzeker zelfbeeld – niet lekker. Na een prettig gesprek met Tijmen en Camiel had ik het gevoel dat de maxfit aanpak wel eens erg goed bij mij zou kunnen passen.

Het traject is namelijk gericht op het behalen van een duurzaam resultaat. De voedingsschema’s zijn persoonlijk afgestemd en daardoor ook goed vol te houden. Ikzelf train in de Small Group en die zijn – naast dat er hard gewerkt wordt – erg gezellig! De coaching van Camiel vond ik erg fijn: motiverend, behulpzaam en hij houdt je een spiegel voor op de momenten dat het nodig is.

Door de goede stok achter de deur en de motiverende gesprekken, heb ik inmiddels mijn doel van -25 kilo gehaald! Ik ben weer meer uit mijn schulp gekropen en ik ga er weer graag op uit. Ik heb geleerd dat sporten en gezond leven heel fijn is, maar vooral dat goed voor jezelf zorgen een prioriteit mag zijn”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden