post thumbnail

“Alleen al bij het schrijven van deze tekst ervaren wij een onbeschrijfelijk gevoel; sterk, zelfverzekerd en onoverwinbaar! Samen zijn we maar liefst 45 kilo afgevallen en de lusten hiervan ervaren we elke minuut van de dag. Het voelt soms zelfs onwennig om niet meer de ‘ongemakken’ te ervaren van enkele maanden terug.

In de afgelopen 4,5 jaar hebben we ontelbare pogingen gewaagd om af te vallen. Sportscholen zijn voor ons dus absoluut geen onbekend terrein en het zorgde ergens ook voor een stukje plezier. We bereikten echter nooit het doel dat wij voor ogen hadden. Een gebrek aan kennis, begeleiding, blessures en natuurlijk de sluiting door het coronavirus speelden hierin een rol. Hoeveel doorzettingsvermogen we ook hadden, de moed zakte ons uiteindelijk toch een keer in de schoenen als je in die 4,5 jaar maar weinig progressie boekt.

In onze omgeving hoorden en zagen we steeds meer mensen die wél resultaten boekten. maxfit heeft hen geholpen om af te vallen en te werken aan een langetermijnresultaat. Dat wilden wij ook wel! Een intakegesprek bij de club in Huissen vormde de start van ons ‘Life Changing’ traject met coach Stijn. Na drie maanden bereikten we al 50% van ons doel en vierden we de overwinning van -25 kilo. Maar het resultaat dat we nu hebben behaald? Eerlijk gezegd konden we daar een paar maanden geleden alleen maar van dromen. Wij zijn onwijs trots op ons resultaat en kijken rooskleurig vooruit.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden