post thumbnail

“Hoi, wij zijn Bram & Fennie. Eind april zijn we begonnen met trainen bij maxfit in Huissen. Ons doel was om fitter worden en lekkerder in ons vel te zitten. En we hadden nog een mooi extra doel: onze bruiloft op 13 oktober. Op die dag moeten we stralen, bruisen van de energie en beiden 10 kilo lichter zijn.

Na een introductiegesprek en het opstellen van onze persoonlijke voedingschema’s voelden we ons gelijk welkom. Alles wordt in overleg gedaan en dat is fijn! De stempel persoonlijk kun je dus zeker om de aanpak van maxfit drukken. Dit komt ook door het dagelijkse contact met jouw coach. In ons geval Anne. Niet alleen vormt dit een goede stok achter de deur, maar je kunt zo ook buiten de trainingen om al je vragen kwijt.

Het motiveerde ons ontzettend toen we merkten dat we echt vooruitgang boekten en resultaat begonnen te zien. De combinatie van het sporten en het goed vol te houden voedingsschema heeft absoluut gewerkt en inmiddels hebben we ons doel bereikt. Klaar om te gaan trouwen!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden