post thumbnail

“Van het Sonja Bakker dieet tot aan koolhydraatarm eten: ik heb het in de afgelopen jaren allemaal geprobeerd. De kilo’s vlogen er van af, maar ik hield het nooit langer dan een paar maanden vol. Na die paar maanden zat ik binnen no-time weer op mijn oude gewicht, plus nog een beetje extra. De dingen die ik probeerde om duurzaam af te vallen, waren nauwelijks vol te houden.

Afgelopen zomer kwamen mijn dochter en schoonzoon met de mededeling dat ze wilden gaan afvallen. Ze vertelden dat ze informatie hadden opgevraagd bij maxfit en ook ik raakte enthousiast over het concept. Na een tof gesprek bij de club in Huissen is het balletje gaan rollen en kon ik samen met coach Maarten aan het traject beginnen.

Ik koos ervoor om aan de slag te gaan met de Small Group trainingen. De sfeer is ontzettend relaxed, iedereen is erg vriendelijk en zo werken we gezamenlijk aan ons doel: een gezond gewicht bereiken en vasthouden. Coach Maarten is scherp op je progressie en houding, maar er is ook ruimte voor een lolletje. Hierdoor kijk ik iedere week weer uit naar mijn trainingen. Ook het voedingsschema is goed vol te houden en in feite mag ik alles eten wat ik wil. Er wordt nooit gezegd dat iets niet mag, maar er wordt juist gekeken naar een manier om je favoriete snack of guilty pleasure in je schema te verwerken. Wil ik uit eten of ’s avonds een schaaltje chips nemen, dan ‘mag’ dit allemaal. De juiste balans is hierin het toverwoord!

Uiteraard is het niet altijd rozengeur en maneschijn, want mijn overgangsklachten maken het soms best pittig. Doordat ik iedere dag met Maarten schakel, kunnen er snel kleine veranderingen worden gemaakt en kan ik al mijn vragen kwijt. Hierdoor was het afvallen van de eerste 10 kilo eigenlijk een koud kunstje. Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel, ik beweeg een stuk makkelijker en ik voel de energie door mijn lijf stromen. En die paar kledingmaten minder… Ook dat geeft je zelfvertrouwen een boost!”, vertelt Chantal.

Jouw transformatie heeft je op alle fronten enorm veel positiviteit gebracht. Je vertelde dat je leven er gezelliger op is geworden en dat je vrolijker door de dagen heen wandelt. Samen hebben we hard gewerkt aan een duurzame manier van afvallen en daar ervaar je nu het resultaat van. Blijf die balans vasthouden en hard werken, Chantal!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden