post thumbnail

“Na jaren lang ontkend te hebben dat afvallen en sporten niet nodig was, werd ik er door vrienden op gewezen dat het toch wel nodig was om iets aan mijn lichaam te gaan doen. Dat is inmiddels een jaar geleden. Samen met een vriend ben ik toen begonnen met een traject bij maxfit in Elst.

En eerlijk is eerlijk: ik was best een beetje sceptisch. Ik had namelijk al verschillende keren een poging gedaan om af te vallen, maar dat mocht niet baten. Toch ben ik begonnen en werd mijn sceptische gevoel vrijwel direct weggenomen. In tegenstelling tot mijn eerdere afvalpogingen, bleek het traject bij maxfit goed vol te houden.

Aan het begin heb ik samen met mijn coach Dennis besproken wat mijn doelen waren en hebben we gekeken naar mijn huidige leefstijl. Op basis daarvan werd een persoonlijk voedingsschema gemaakt, welke in het begin telkens wat veranderde. De eerste waren weken waren best wennen en ik moest zelfs meer calorieën gaan eten om op een goed basisniveau te komen. Binnen de voedingsschema’s werd ook rekening gehouden met de weekenden of bijvoorbeeld voetbal. En dan bedoel ik meer de derde helft… 🙂

Door dingen te bespreken met Dennis werd er eigenlijk per week een schema gemaakt voor mijn voeding, het sporten en werd er gekeken naar hoe uitstapjes gewoon door konden gaan.

Nu bijna een jaar later ben ik ruim 37,5 kilo verloren! Natuurlijk met ups en downs, maar dat gevoel is onbeschrijfelijk. Ik voel mij fit en ook mijn vrienden zijn trots op dit resultaat”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden