post thumbnail

“Talloze diëtisten, acupunctuur, speciale afvalprogramma’s en ga zo maar door. In de afgelopen jaren heb ik echt alles geprobeerd om af te vallen. Althans, daar was ik van overtuigd. Het lukte vaak wel om 10 kilo af te vallen, maar vaak kwamen die kilo’s na een aantal weken weken weer dubbel zo hard terug. Toch werd er eind vorig jaar een nieuwe deur voor mij geopend.

Nadat mijn broer een super goed resultaat had bereikt bij maxfit, wilde ik ook wel de stap zetten. Zijn woorden waren veelbelovend en hij vertelde dat het programma goed vol te houden was. Ik plande een afspraak bij de club in Elst en na een fijn gesprek met Tijmen had ik het volste vertrouwen in een succesvolle afloop. Kort hierna startte ik met de Small Group trainingen.

Het kostte mij absoluut geen moeite om het voedingsschema vol te houden, omdat we deze hebben afgestemd op de dingen die ik belangrijk vind. Door de gezellige trainingen, in combinatie met de fijne coaching van Tijmen, Nicky, Nathalie en José, ben ik ruim 25 kilo afgevallen. En dat voelt zo goed! Ik heb meer energie dan ooit en daardoor heb ik ook veel meer zin om leuke dingen te ondernemen!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden