post thumbnail

“Een avondje stappen of uit eten, terwijl je keihard werkt om op een duurzame manier in shape te komen. Het concept van maxfit opende nieuwe deuren voor ons. Alles draait om de juiste balans en dat is precies wat we tijdens ons kennismakingsgesprek in januari meekregen.

De persoonlijke aanpak, de fijne sfeer en de opbouw van het traject sprak ons aan en we besloten om in februari te starten met Personal Training bij de club in Huissen. De trainingen zijn uitdagend en iedere keer word je gemotiveerd om een stapje verder te gaan.

Samen met onze coach Michael hebben we onze doelen besproken en hebben we onze persoonlijke voedingsschema’s gekregen. Door het dagelijkse app contact konden we altijd onze vragen stellen en kijken hoe we ruimte konden creëren voor die stapavondjes, etentjes en andere gezellige gelegenheden. Dit zorgt ervoor dat het traject goed vol te houden is! 🙂

In februari hadden we onszelf het doel gesteld om allebei 20 kilo af te vallen. En nu – amper een half jaar later – is het gewoon gelukt! We voelen ons veel fitter, zijn een stuk zelfverzekerder en we krijgen veel positieve reacties uit onze omgeving. Super tof!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden