post thumbnail

“Eén jaar geleden en 34 kilo zwaarder was ik een heel ander mens. Ik had geen zelfvertrouwen en ik voelde mij vaak moe. De energie die ik zo graag wilde voelen, leek wel te zijn verdampt. Ook mijn zus Debby kampte met haar eigen pijnpunten en samen besloten we om de stap naar maxfit te maken. Om eerlijk te zijn was ik in het begin sceptisch. Want afvallen, terwijl het goed vol te houden is in je dagelijkse leven? Daar had er nog nooit van gehoord.

Maar nu we precies een jaar verder zijn, kan ik je vertellen dat hier niks aan gelogen is. Voor ons was het een behoorlijke investering, maar het is iedere euro dubbel en dwars waard geweest. Bovendien had ik door mijn eerdere, gefaalde afvalpogingen nooit durven dromen dat ik sporten leuk zou gaan vinden. De enthousiaste trainers laten je echter helemaal thuis voelen en slepen je ook door de zware fases van het traject heen. Dit zorgde ervoor dat ik aan het einde van mijn training stiekem alweer aan het uitkijken was naar de volgende.

Ik heb mijn zelfvertrouwen teruggewonnen en ik heb weer de energie om alles uit het leven te halen. Dat gevoel is met geen pen te beschrijven!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden