post thumbnail

“”Wie mij 4 maanden geleden had gezegd dat ik nog een keer trots zou zijn op mijn eigen sportieve prestaties, had ik voor gek verklaard. Ik was altijd diegene die moeite had met meekomen op sportief vlak en altijd net iets te zwaar was. Na de mijn derde bevalling zat ik alles behalve lekker in mijn vel. Om eerlijk te zijn, herkende ik mezelf bijna niet meer in de spiegel.

De wens om fitter te worden en om af te vallen was groot, maar het vertrouwen dat dit me daadwerkelijk ging lukken was laag. Maar ja, toch sta ik hier op de foto met een 10 kilo zware dumbell in mijn hand. Dat is precies het gewicht wat ik, samen met coach José, in die paar maanden ben afgevallen.

Soms vraag ik mij wel eens af waarom het nu wel is gelukt. De persoonlijke begeleiding van José en een langetermijnplan hebben voor mij echt het verschil gemaakt. Het zou niet eerlijk zijn om te doen alsof het altijd even makkelijk was, maar voor het eerst had ik het vertrouwen om mijn grenzen te verleggen. José gaf mij niet alleen dit vertrouwen, maar ook een luisterend oor op de moeilijke momenten.

Ik dacht altijd dat ik best goed geïnformeerd was over bewegen en voeding, maar toch heb ik ontzettend veel geleerd. Waar ik aan het begin van het traject echt baat had bij die welbekende ‘stok achter de deur’, lukt het me inmiddels steeds beter om op eigen kracht andere keuzes te maken. Dit geeft ook super veel vertrouwen om mijn resultaat door te zetten en vast te houden in de toekomst. En over doorzetten gesproken: het doel is om in de komende maanden de -15 kilo te bereiken. En misschien doen we daar nog wel een schepje bovenop.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden