post thumbnail

“Na de bevalling van ons derde kindje zat struggelde ik enorm met mijn lichaam. Pijn in mijn bekken, last van mijn rug en een stukje overgewicht is waar ik dagelijks de lasten van ervaarde. Nadat een goede vriendin een onwijs gave transformatie bij maxfit had neergezet, besloot ik om vier maanden geleden ook maar eens de stoute schoenen aan te trekken.

Ik had me voorbereid op een heel pittig traject, maar dat viel eigenlijk heel erg mee. Ik heb vier hele leuke en leerzame maanden gehad, waarbij het soms echt even aanpoten was en we de nodige drempels over moesten gaan. Maar humor, plezier, het zien van mogelijkheden i.p.v. beperkingen en onwijs goede begeleiding waren een des te groter onderdeel van mijn traject. Samen met coach Lars hebben we echt het maximale uit mij gehaald! En een dieet? Zo wil ik het haast niet noemen. Met het persoonlijke plan eet ik de dingen die ik lekker vind en leer je waar je lichaam wel en niet op functioneert. Vroeger vond ik sporten vreselijk, maar nu heb ik ingezien hoe het ook kan en vrees ik dat er een nieuwe hobby is bijgekomen.

En die 14 kilo in de min? Een onwijs tof resultaat na hard werken! En ook iets wat je de hele dag door ervaart. Ik kijk met trots in de spiegel, barst van de energie en alle pijntjes zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Ik ben enorm veranderd en heb nu ook genoeg houvast om die verandering blijvend te laten zijn.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden