post thumbnail

“Al jaren wist ik dat ik te zwaar was, maar ik had nooit echt zin om er iets aan te doen. “Hetwas wel goed zo”, bleef ik mezelf maar wijsmaken. Maar diep van binnen wist ik eigenlijk wel beter. Ik voelde mij niet fit en ik zat niet lekker in mijn vel. Na de zomervakantie van vorig jaar ging de knop om. Na een hectische periode van zorgen voor anderen, vond ik dat het wel eens tijd was om mezelf op plek één te zetten. Sporten en fit worden hoorden daar ook bij.

maxfit was mij niet onbekend en ik besloot om een gesprek in te plannen bij de club in Huissen. Een leuk en motiverend gesprek met coach Daan volgde en een paar dagen later startte ik met Small Group trainingen, in combinatie met een persoonlijk voedingsschema. Iedere ochtend heb ik persoonlijk contact met coach Maarten en dat voedingsschema is dan ook écht persoonlijk. Want wat als je ’s avonds een etentje hebt gepland en je wilt je progressie niet vergooien? In mijn geval bleef dat gewoon mogelijk en pasten we ergens anders in het schema wat aan. Het is super fijn dat we hier samen een goede balans in hebben gevonden.

Inmiddels zijn we 8 maanden verder en ben ik ruim 21 kilo afgevallen. De complimenten uit mijn omgeving hebben me weer meer zelfvertrouwen gegeven en ik voel mij topfit!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden