post thumbnail

Harm kwam bij Max Fit om af te vallen en meer spiermassa op te bouwen. En of dat dit gelukt is! Hij heeft in 20 weken een sterker en fitter lichaam gekregen. Hieronder vertelt hij zijn verhaal, zijn ervaring met Max Fit en alles wat bij het traject komt kijken.

Waarom Personal Training?

“Ik merkte zelf dat ik na meerdere pogingen helemaal klaar was met de sportschool. Het gaf me niet het resultaat waar ik op hoopte. Na een jaar flink fanatiek te hebben gesport was er nog steeds nauwelijks resultaat.

Daarna ben ik gestopt met trainen en dan merk je dat je wat dikker begint te worden. Dat was voor mij de ommekeer. Ik wilde me weer fit en gezond voelen. De sportschool ging het niet doen voor me, dus daarom besloot ik naar Max Fit te gaan.

Mijn eerste doel werd 10 kilo afvallen. Daarnaast was mijn doel om meer spieren te krijgen.”

Max Fit is een fijne plek om te zijn

“Ik voel me bij Max Fit altijd op mijn gemak. Er hangt een hele informele sfeer en grapjes worden afgewisseld met keihard werken voor je lichaam. De trainers kennen je allemaal en dat voegt voor mij veel waarde toe.

Mensen die zeggen: ‘ja leuk allemaal, maar ik kan dat niet…’ moeten stoppen met dat te denken. Het is voor iedereen haalbaar. 

Het mooie aan Max Fit vind ik dat er allemaal verschillende soorten mensen trainen. Mensen met totaal verschillende doelen komen samen om hun doel te bereiken.  De één wil flink wat kilo’s afvallen, de ander wil juist flink wat kilo’s spiermassa aankomen. De één komt van heel ver, de ander wil nog net even wat strakker worden.”

Begeleiding is een 10!

“De begeleiding die je krijgt is echt uitstekend. Je eet met je voedingsschema wat je graag wil eten, totaal geen straf.

Daarnaast zijn het niet alleen de momenten bij Max Fit zelf dat je contact met ze hebt, ook daarna. Iedere dag geef je je gewicht door en je krijgt meerdere keren per week een appje met de vraag hoe het gaat of waar je tegenaan loopt. Dat geeft je een extra duwtje in de goede richting.”

Verschil tussen het oude en nieuwe lichaam

“Ik voel me allereerst een stuk fitter. Ik ben na een dag werken een stuk minder moe en heb gewoon meer energie de gehele dag door. Als je opstaat en je ziet in de spiegel iemand die steeds sterker wordt en er steeds strakker uitziet, ja dat motiveert ook waanzinnig.”

Niet alleen gezond eten, maar ook leren hoe en waarom

“Het voedingsschema van Max Fit heeft mij erg goed geholpen. Je krijgt niet alleen het schema met maaltijden die je lekker vindt, maar je leert ook hoe je om moet gaan met je macro’s etc. Je leert ook hoe je om moet gaan met uit eten gaan of een keer cheaten.

Je krijgt zelf door hoe je alles aan moet pakken om toch netjes op schema te blijven zitten. Ook leer je hoe je de oefeningen perfect moet uitvoeren. Het zijn niet alleen de trainingen bij Max Fit die je het resultaat geven, maar ook de lering die je eruit trekt. Doordat je alles wordt geleerd kun je zelf veel gemakkelijker resultaat behouden in de sportschool.”

Haalbaar voor IEDEREEN

“Mensen die zeggen: ‘ja leuk allemaal, maar ik kan dat niet…’ moeten stoppen met dat te denken. Het is voor iedereen haalbaar. Wat jouw doel ook is, samen met Max Fit kan je dat doel realiseren. Iedereen kan dit, je moet er alleen de mindset voor hebben. Je moet bereid zijn om je leven om te gooien en te investeren in jezelf en je gezondheid.” 

Sneller resultaat, beter resultaat.

“Ik wil adviseren om niet meer te blijven aankloten bij de sportschool. Het gaat je niet je gewenste resultaat geven. En doet dat het wel, dan zou je niet op de site van Max Fit zijn beland.

Je staat onder sterke begeleiding van je coach, die altijd zorgt voor een stok achter de deur. Je doet het samen met je trainer en ook als het slecht gaat staan ze er.

Het is zeker investeren, maar nadat je jouw traject afrondt, kan je daarna volle bak doorbouwen. Je leert er zo ontzettend veel dat je met een volgepakte rugzak de sportschool in kan en je resultaat kan blijven onderhouden. Laat de kans niet liggen en ga er gewoon vol voor!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden