post thumbnail

“Al een behoorlijke periode liep ik te ‘struggelen’ met mijn gewicht. Wat ik ook probeerde, meer dan een kilo of drie kreeg ik er niet van af. Het beroerde was nog dat die drie kilo er vaak binnen no-time weer aanzaten. Samen met de welbekende overgangsklachten en het feit dat ik mijzelf net had herpakt uit een burn-out, zorgde het ervoor dat ik even niet meer wist waar ik moest beginnen.

Door het succesverhaal van een bekende ben ik uiteindelijk bij maxfit in Elst terecht gekomen. De ‘no-nonsense’ aanpak past goed bij wat ik zocht en een stok achter de deur leek mij wel wat. Na een tof gesprek met coach Nicky en Tijmen werd mij al snel duidelijk dat mijn eigen inbreng en wensen centraal stonden in het plan. Vooraf zag ik door mijn notenallergie en een lactose-intolerantie behoorlijk wat beren op de weg, maar het plan werd dusdanig persoonlijk gemaakt dat dit absoluut geen rol speelde in het traject. Super fijn! Samen bepaalden we een stip op de horizon: 10 kilo afvallen. 

Het trainen in de Small Group vind ik super! Je stimuleert elkaar en er kan gelachen worden. Bovendien heb je ook een commitment naar elkaar toe. Hoewel je in een groepje traint en er ruimte is voor plezier, zijn de trainers wel scherp op je progressie. Soms ligt er opeens een blokje extra op het apparaat of zijn de gewichten iets zwaarder. Dit zorgt ervoor dat ik na de training vol energie en met trots de club verlaat.

Uiteraard is zo’n traject soms ook pittig. Maar als ik ’s avonds mijn kwark eet en de volgende ochtend weer op de weegschaal sta, komt de voldoening weer naar boven. Ik voel mij fitter dan ooit en ik ben echt trots op mijzelf. Omdat het traject op rolletjes loopt, hebben Nicky en ik zelfs besloten om de doelstelling nog iets aan te scherpen. De komende periode gaan we samen toewerken naar de -12 kilo”, vertelt Ingrid.

Wauw! Een paar maanden later, een glimlach van oor tot oor en de kracht om het beste uit je dag te halen. Ingrid, wij zijn trots op je harde werk. Samen hebben we onwijs mooie stappen gemaakt en we weten zeker dat het een kwestie van tijd is voordat we bij het nieuwe doel aankomen. Zet ‘m op!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden