post thumbnail

“Al jaren leek het mij gaaf om hardlopen te kunnen combineren met fietsen. Maar waar ga je beginnen als je hardloopconditie verdwenen is en je nog nooit echt op een racefiets hebt gezeten? Juist, gewoon bij het begin. En door het stellen van een doel: ik wil mij fitter dan ooit voelen. Ik beloofde mijzelf te belonen met een racefiets, zodra mijn doel was bereikt.

En zo stapte ik eind augustus bij maxfit naar binnen, waar ik meteen enthousiast werd van wat ik zag. Lieve en gezellige mensen, een prachtige gym en iedereen werkt er keihard aan zijn of haar doel. Hier zou ik mij wel thuis voelen! Nu we een paar maanden verder zijn, kan ik dit gevoel alleen maar bevestigen.

Ik heb mijn traject gevolgd onder leiding van coach Isabel. Ons dagelijkse contact zorgde ervoor dat de motivatie hoog bleef en dat ik mijn focus op het behalen van mijn doel niet verloor. De trainingen zijn uitdagend en een herhaling smokkelen zat er niet in, maar uiteraard wordt er ook gelachen en plezier gemaakt. Deze combinatie was echt precies wat ik nodig had. Isabel en ik hebben dit dan ook echt ‘samen’ gedaan!

Fitter dan ooit worden stond in mijn geval gelijk aan -16KG zien verdwijnen in de spiegel. Ik heb ervoor moeten knokken, maar wat ben ik trots op mijzelf. We gaan nu aan de slag met het verzilveren van deze transformatie, zodat terugvallen geen optie is.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden