post thumbnail

“Afgelopen zomer realiseerde ik me dat ik een betere balans moest vinden tussen het rennen voor anderen en het zorgen voor mezelf. Soms heb je een harde les nodig om anders naar het leven te kijken en die heb ik (helaas) gehad. Als ik naar mezelf in de spiegel keek en de vraag stelde of ik nou echt lekker in mijn vel zat, werd die vraag al snel beantwoord met een stellige ‘nee’.

De knop moest om en het werd tijd dat ik weer beter in mijn vel ging zitten. Een belangrijk onderdeel daarvan was om te gaan sporten. Het liefst in een veilige, hechte omgeving en daarom berichtte ik maxfit in Wijchen. Na een toffe introductie van coach Fang, werd mij al snel duidelijk dat maxfit en ik wel eens een perfecte match konden zijn: samen resultaat behalen en dit vervolgens vasthouden voor altijd.

Vlak voor de Nijmeegse Vierdaagsefeesten startte ik met mijn eerste trainingen in de Small Group. Door in een klein, hecht groepje te trainen is er aandacht voor het individu en wordt er gekeken naar hoe jij meer progressie kunt maken. De uitdaging die dit met zich meebracht, zorgde ervoor dat ik met het volste vertrouwen de zomervakantie tegemoet ging.

Ik dacht: “als ik het traject in de zomervakantie kan volhouden, dan lukt het daarna ook”. En dat bleek te kloppen! Inmiddels ben ik 20 kilo afgevallen en kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst. Ik heb veel baat bij het dagelijks contact met coach Luke. Als een waar team kijken we iedere dag weer hoe we mijn uitdagingen en lastige momenten kunnen overwinnen en dat is toch wel erg fijn. Samen gaan we ervoor zorgen dat we dit resultaat nooit meer inleveren”, vertelt Lisette.

Als iemand het heeft verdiend om met zoveel positieve energie van het leven te genieten, dan ben jij het wel. Samen hebben we de juiste balans gevonden en durf je keuzes te maken die voor jou goed voelen. Wees daar trots op, Lisette!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden