post thumbnail

“Ieder jaar was mijn ‘goede voornemen’ om te werken aan mijn lichaam; af te vallen en meer te gaan sporten. Maar om eerlijk te zijn kon ik dat agendapunt voor dit jaar wel van tafel gooien. Want jemig he, die weegschaal staat 24 kilo in de min. Nooit had ik gedacht om in een half jaar tijd zo ver te komen. Terwijl ik dit schrijf vliegt er wederom een soort van trots door mij heen… 

Zoals vele anderen ook beschrijven, zijn er in mijn leven al verschillende afvalpogingen aan de orde gekomen. “In het begin is alles moeilijk”, zeggen ze. Maar toch merkte ik dat niks mij echt triggerde om die knop om te zetten. Toen het concept van maxfit mij passeerde, ging die figuurlijke knop echter wel om. Inmiddels train ik al een half jaar bij de club in Huissen. Met veel plezier overigens, want dit past precies bij mij!

Samen met mijn coach Stijn heb ik vooraf een doel gesteld. Thuis houd ik me aan mijn eigen, fijne voedingsschema, bij ‘Max’ train ik samen met anderen met ieder een eigen doel. Inmiddels ben ik dus ruim 24KG afgevallen en ik had nooit gedacht dat ik mij zou gaan verheugen om ’s ochtends op de weegschaal te gaan staan. De complimenten uit mijn omgeving doen mij erg goed en geven mij de bevestiging dat mijn daadwerkelijke doel steeds dichterbij komt.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden