post thumbnail

“Tijdens mijn tweede zwangerschap was ik vastberaden om dit keer minder aan te komen dan tijdens mijn eerste, in 2018. Het terugkrijgen van mijn oude shape was na mijn eerste bevalling namelijk best een uitdaging, maar uiteindelijk wel een die ik tijdens een traject bij maxfit heb overwonnen. En juist omdat ik wist dat het gewoon mogelijk was om je oude droomlichaam weer terug te krijgen, dacht ik dat ik het na mijn tweede bevalling wel in mijn eentje kon.

Helaas bleek de realiteit anders en bleven de laatste 8 kilo er stug aanzitten, wat ik ook probeerde. Aangezien ik het toch best lastig vind om mijzelf te motiveren en echt een aversie voor sporten heb, besloot ik om maxfit weer te contacteren. Ik wist namelijk dat ik hier echt op mijn plek zat, doordat zij rekening houden met mijn kieskeurige eetgewoontes en de goede begeleiding.

En zo begon ik met twee keer in de week trainen in de Small Group. Het is super fijn om tijdens het trainen een kletspraatje te maken met de anderen en bovendien allemaal hetzelfde doel voor ogen te hebben. In het begin stapte ik met wat tegenzin en gemopper naar binnen, maar uiteindelijk met steeds meer plezier. En dat is voor 100% te wijten het feit dat ik mij zo op mijn plek voel bij maxfit. Uiteraard blijft resultaat ook niet uit en ondertussen pas ik zelfs mijn oude broeken weer. Kortom, ik ben mezelf weer!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden