post thumbnail

“Na 3 zwangerschappen, was ik klaar met mijn overtollige kilo’s. Als trotse moeder had ik een druk leven, maar ruim een jaar geleden besloot ik dat er toch iets moest gaan veranderen. Het werd tijd om te gaan sporten en met een echte kickstart begon ik met afvallen. In december 2022 was ik maar liefst 10 kilo afgevallen en ik had plezier in het sporten. Het voelde goed om weer fit te zijn.

Hoe graag ik ook wilde doorpakken met afvallen, verder dan die 10 kilo kwam ik niet. Ik merkte dat ik stagneerde. In diezelfde periode opende maxfit in Zevenaar een nieuwe club. Zouden ze mij kunnen helpen om mijn ‘plafond’ te doorbreken? Ik besloot om te mailen en in januari van dit jaar begon ik wederom een nieuw avontuur. Samen met coach Anne stelde ik het doel om nog eens 12 kilo af te vallen.

En hier sta ik dan, als zelfverzekerde en fitte mama. Na jaren te hebben gevecht, ben ik eindelijk weer de Lotte die ik wil zijn. In totaal ben ik nu 20 kilo afgevallen en dat betekent dat we bijna bij het einddoel zijn. Ik ben ontzettend blij dat ik de hulp van maxfit heb ingeschakeld. Vooral het dagelijkse contact met Anne is erg fijn. Soms voelde het wat confronterend, maar hierdoor kunnen we super snel schakelen en aanpassingen in het voedingsschema verrichten. Op naar de laatste loodjes!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden