post thumbnail

“Je zou kunnen zeggen dat wij al een langere tijd niet lekker in ons vel zaten. Vooral na een lange dag werken merkte ik dat de batterij toch wel steeds verder leegraakt. De energie om toffe dingen te ondernemen vaagde steeds verder weg en tel daarbij op dat ik mijzelf plat gezegd ’te zwaar’ vond. Ook mijn vrouw Saskia zag ik steeds vaker vechten met haar eigen struggles. Ze vertelde mij dat haar meest mooie outfits steeds vaker in de kast moesten blijven, omdat ze zich er niet langer goed in voelde.

Met die pijnpunten in ons achterhoofd, zijn we op zoek gegaan naar een manier om ons leven een nieuwe, positieve draai te geven. Dan kom je al snel bij maxfit uit. En wel bij de club in Elst, om precies te zijn. Na een intake gesprek met coach Nicky werd ons duidelijk dat de langetermijnvisie van maxfit goed bij ons paste. Duurzaam afvallen, terwijl je bouwt aan een nieuwe lifestyle. We besloten om de uitdaging aan te gaan!

Het resultaat van het traject is dat we samen maar liefst 25 kilo zijn afgevallen. Een enorm verschil in de spiegel, maar vooral het gevoel van binnen is onbeschrijfelijk. De energie borrelt als vanouds en na lange werkdagen zijn we een stuk minder vermoeid. Saskia straalt iedere dag weer in de kleren die ze het liefst aantrekt en dat doet haar ontzettend goed.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden