post thumbnail

“Eigenlijk ben ik best een sportieve vrouw, al zeg ik het zelf. Ik was altijd lekker in beweging, ik sportte meerdere keren per week en ik at gezond en bewust. Toen het coronavirus twee jaar geleden om de hoek kwam kijken, merkte ik dat het steeds lastiger werd om alle ballen in de lucht te houden. Ik ben een trotse moeder van 4 kinderen, maar dat betekende ook dat ik juffrouw moest gaan spelen voor 4 kids. Toen ook de sportscholen werden gesloten, raakte ik de balans kwijt. Ik had totaal geen ritme meer in mijn dag en dat zorgde ervoor dat ik behoorlijk was aangekomen in een korte periode.

De onzekerheid leek de overhand te nemen en ik zat gewoon niet lekker in mijn vel. Toen ik op een zeker moment een foto van mezelf zag, besloot ik dat het tijd was voor actie. Ik wilde die balans van vroeger weer terugvinden en weer lekker in mijn vel zitten. Op aanraden van een vriendin ben ik aan het begin van het jaar bij maxfit in Elst gestart. Onder begeleiding van coach Wendy ben ik gaan trainen in een gezellige, gevarieerde en goed vol te houden Small Group.

Eerlijk is eerlijk: in het begin was het even wennen om weer zo goed bezig te zijn. Ik was simpelweg vergeten hoe lekker het voelde om weer in beweging te zijn. Wendy begeleidt je perfect naast de trainingen en staat altijd voor je klaar. Ook op momenten wanneer ik haar positieve energie goed kan gebruiken, kan ik op haar rekenen. Door niet op te geven en hard te werken, heb ik mijzelf weer teruggevonden. Met maar liefst 15 kilo minder kan ik met trots zeggen dat ik het meeste uit mijn dag haal”, vertelt Marieke.

We hebben jou leren kennen als een echte doorzetter, Marieke. Je was vastberaden om die juiste balans weer te vinden en dat hebben we als een team voor elkaar gebokst. Geniet van die bruisende energie en het feit dat je heerlijk in je vel zit!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden