post thumbnail

“Ik was altijd een fanatieke sporter. Ik sportte minstens 3 keer per week, ik zat altijd goed in mijn vel en barstte van de energie. Maar de coronaperiode zorgde ervoor dat ik uit balans raakte. Ik kon niet meer sporten, werken ging lastig en eerlijk gezegd werd ik wel wat lui. Ik betrapte mezelf erop dat ik steeds meer ging eten en snoepen om me maar ‘goed’ te voelen.

Fast forward naar het einde van de corona: ik kreeg het gewoon niet voor elkaar om het sporten weer op te pakken. Mijn discipline was weg en ik was alleen maar druk met anderen. Ik was altijd moe, had veel honger en had geen ‘me-time’ momentjes meer. Toen ik op een zekere dag mijn broek niet meer dicht kreeg, ging er toch een knopje om.

Ik wilde weer goed in mijn vel zitten en fit zijn! Volgens anderen hoorde het maar bij de leeftijd, maar dat liet ik mij niet wijsmaken. Na het zien van de vele verhalen op social media besloot ik om contact op te nemen met maxfit in Wijchen. Een fijn gesprek met Fang volgde en op 5 mei 2023 stond mijn eerste training gepland. Eén keer per week Personal Training, één keer per week trainen in de Small Group. Samen met het persoonlijke voedingsplan en de coaching van trainers Sam en Luke, moest dat voor verandering gaan zorgen.

Ik kan met al mijn vragen bij hen terecht en hun positiviteit werkt aanstekelijk. We zijn nu 3 maanden bezig en ik voel mij weer fit. Sterker nog, het plezier in het sporten heb ik teruggevonden. Trots, blij, fit en sterk: het zijn de gevoelens die komen kijken bij het afvallen van 15 kilo. En ja, dat is voor iedereen mogelijk. Ongeacht je leeftijd!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden