post thumbnail

126,5 kilo. Dat is wat Mark vorig jaar woog voordat hij naar Max Fit kwam. Wat daarbij kwam kijken? Gezondheidsklachten, ontevredenheid over zijn eigen lichaam en tot overmaat van ramp zijn eigen dochtertje van 5 die hem op vakantie vertelde dat hij wel echt een dikke buik had gekregen.

2020 zou voor hem het jaar zijn dat hij ging trouwen – dat helaas i.v.m. corona even uitgesteld is – en hij wilde daarbij strak in zijn pak zitten. Zijn weg daarnaartoe wil hij graag delen. Dus bij deze. Mark zijn verhaal. 

“Voordat ik vorig jaar op vakantie ging naar Italië woog ik 126,5 kilo. Naast dat ik gezondheidsklachten kreeg, zat ik daardoor ook niet lekker in mijn vel. Voordat ik op vakantie ging, sprak ik Tijmen (één van de trainers bij Max Fit) en hij gaf aan hier dé oplossing voor te hebben: Max Fit. Ik heb voorheen in een normale sportschool rondgelopen, maar niets of niemand hielp me. Ik moest zelf maar uitvogelen hoe en wat. 

Toen mijn eigen dochtertje op vakantie vertelde dat ik wel een hele dikke buik had gekregen, was voor mij de maat vol. Direct bij terugkomst heb ik een afspraak gemaakt en ben ik begonnen. Tijd voor een nieuwe Mark.  

Dit is nu bijna een jaar geleden. Na het afronden van m’n traject een aantal maanden geleden woog ik 98 kilo. En op moment van schrijven? Nog steeds 98 kilo. Geen kilo meer of minder.

Het is nog net niet je eigen familie! Zo goed gaan ze met je om.Mark

Het traject bij Max Fit

Ik heb het traject bij Max Fit als heel erg prettig ervaren. Goede begeleiding, vriendelijke mensen om je heen, lekker relaxt. Het persoonlijke aspect is voor mij het meest belangrijk geweest. Ze gaan enorm goed met je om, bijna alsof je familie van ze bent. Het was tevens een goede stok achter de deur. Ik liet namelijk niet alleen mezelf in de steek als ik verzaakte, maar ook m’n trainer. Dat is voor mij een stukje extra motivatie om door te blijven gaan. Doordat je resultaat ziet door je nieuwe levensstijl, wil je dat ook behouden. Je weet waar je vandaag komt en weet: ik wil niet meer terug. 

Het voedingsschema

Het voedingsschema dat hierbij kwam kijken was prima vol te houden. Sterker nog, ik houd me nog steeds aan dit schema. Hier en daar een aanpassing, maar die kan ik door het traject bij Max Fit nu zelf maken. Overwogen beslissingen omtrent m’n schema nemen lukt nu juist doordat ik het tijdens mijn traject aangeleerd heb gekregen. 

De Gym for Life

Ik blijf nu netjes op gewicht. Ik wil ook niet nog meer eraf hebben, anders pas ik mijn pak niet… haha. Ik sport nu alleen nog maar in de Gym for Life. Volhouden gaat echt heel goed. Als ik weer naar de 100 kg neig, weet ik dat ik er weer even wat harder tegenaan moet. Dan ga ik weer terug strak m’n schema in en zo is het eigenlijk perfect vol te houden. Ja ik kan genieten van een biertje, ja ik pak af en toe een borreltje, maar ik weet nu hoe ik op gewicht moet blijven en de balans moet vinden. Je hele mindset is nu anders. En is dat moeilijk vol te houden? Nee voor mij helemaal niet. 

Ik loop met veel plezier elke keer de Gym for Life binnen. Zelfs nu, maanden na m’n traject, houden de trainers een oogje in het zeil door te vragen hoe het gaat. Ja, dat is enorm prettig.

Had ik dit in mijn eentje moeten doen? Dan was het nooit gelukt. Nooit. Max Fit heeft mij een nieuw gewicht en een nieuwe leefstijl gegeven. Daar ben ik ze eeuwig dankbaar voor. Ik zou het zo over doen.”

Wil jij ook starten? Maak dan een afspraak via info@max-fit.nl of bel ons via 085-2100803. Klaar voor nooit meer terug? 

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden