post thumbnail

“Je zou kunnen zeggen dat ik een echte Bourgondiër ben. Gezelligheid en lekker eten is mij op het lijf geschreven en dit hield ik altijd goed in balans door meermaals per week te sporten. Maar toen sporten geen optie meer leek te zijn door de lockdowns, verloor ik die balans langzaam uit het oog. Bovendien kreeg ik last van hartritmestoornissen, waardoor sporten tijdelijk geen optie meer was. Na twee ‘ablaties’ en meer dan anderhalf jaar niet gesport te hebben, waren de kilo’s er stiekem best wel aan gevlogen.

Toen het lichamelijk weer goed ging, besloot ik om in juni 2022 wat aan die overtollige kilo’s te gaan doen. Ik wilde duurzaam gaan afvallen, zodat ik die balans weer kon terugvinden. De keuze voor maxfit was snel gemaakt na het zien van de gave resultaten van anderen, maar het ‘live’ resultaat van onze oude buurvrouw trok mij over de streep. Ze heeft onder begeleiding van maxfit haar leven een compleet andere draai gegeven en ze ervaart dagelijks hoe fijn het is om een fit lichaam te hebben. “Ik ga ervoor!”, is wat ik dacht.

In de aanloop naar mijn traject ben ik al wat scherper geweest op mijn voeding, waardoor ik eigenlijk al met -5 kilo aan het traject met coach Wendy begon. De persoonlijke begeleiding, een goed vol te houden voedingsschema (waarbij je geen honger ervaart) en het meermaals per week sporten zorgen ervoor dat die teller in totaal op +/- 25 kilo in de min staat. En dat voelt toch wel erg goed!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden