post thumbnail

“Mijn traject bij maxfit heeft mij geholpen om mijn grenzen weer op een gezonde manier op te zoeken en de balans in mijn lichaam terug te vinden. Om eerlijk te zijn was ik die door corona en het vele thuiswerken namelijk verloren. Dat ik niet lekker in mijn vel zat was een understatement, maar bovenal miste ik een uitlaatklep. Na een lange dag werken vond ik het altijd heerlijk om mijn hoofd leeg te maken tijdens het sporten, maar die balans en structuur was dus verdwenen.

Voordat ik bij maxfit startte, waagde ik daarom zelf al verschillende pogingen om het sporten weer op te pakken. Hierbij ging ik keer op keer te snel over mijn grenzen heen, waardoor ik mijn motivatie verloor en weer opgaf. Door de goede verhalen van een bekende ben ik uiteindelijk met maxfit in Elst in aanraking gekomen en dat vormde de start van mijn avontuur.

De wederzijdse commitment die je in het traject maakt, vormt voor mij de perfecte stok achter de deur en ik ben het sporten in de tussentijd echt leuk gaan vinden. Samen met coach Nicky heb ik al flinke progressie gemaakt en het sporten helpt bovendien tegen mijn fibromyalgie. De spieren in mijn lichaam worden steeds sterker en daardoor kunnen ze de krachten van het dagelijks leven steeds beter opvangen. Dat is ook de merken aan mijn energielevel, want ik voel mij super sterk!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden