post thumbnail

“Jaren lang struggelde ik met mislukte afvalpogingen. De stimulans, zelfdiscipline en de durf om mijn lichaam te belasten miste ik gewoon. Door een hernia en een ongezond leven ben ik mijn ‘originele vorm’ volledig kwijtgeraakt. Ik was slap, had weinig energie en liep altijd snel voorbij de spiegel. Van binnen wilde ik zo graag anders.

Na jaren voor mijn kinderen en voor anderen te hebben gezorgd, was het op mijn vijftigste eens tijd om mijzelf weer op nummer één te zetten. Ik las over maxfit en haar unieke aanpak, iets dat mij direct aansprak. Het is niet drie keer per week een uurtje sporten in een sportschool, het is het totaalpakket met coaching, begeleiding en voeding dat zo ontzettend waardevol is. Twee maanden geleden heb ik de sportieve schoenen aan getrokken en ik kan nu vol overtuiging zeggen dat dat complete plaatje mij als een handschoen past. Mijn voedingsschema is makkelijk vol te houden, ik ben omringd met kundige en gedreven trainers en zeker niet onbelangrijk: er heerst een hele goede sfeer.

Nu, 2 maanden later, ben ik al op de helft van mijn doel om 25KG af te vallen. Ik ga echt met plezier naar maxfit toe om de beste versie van mijzelf te maken. En dat gaat goed! Want dankzij het vertrouwen van mijn coach Mitchell, blijf ik stappen maken. En dat gevoel is fantastisch!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden