post thumbnail

“Ik weet van mezelf dat ik goed kan afvallen, maar ik weet ook dat ik misschien nog wel beter weer kan aankomen. “Als een echte jojo”, vertelde ik tegen Fang tijdens mijn kennismakingsgesprek. In een periode van ruim 5 jaar ben ik al jojoĆ«nd zo’n 20 kilo aangekomen. Ieder zijn talent zullen we maar zeggen… šŸ˜‰

Het maxfit concept trok me over de streep om toch opnieuw mijn eigen grenzen te gaan verleggen. Afvallen met blijvend resultaat klonk als muziek in mijn oren. Bovendien wilde ik me ook vooral fitter en sterker voelen. Ik hakte de knoop door en ging aan de slag met Small Group trainingen bij de club in Wijchen.

Maar krachttraining? In eerste instantie moest ik nog maar wennen aan het idee. Gelukkig wist mijn coach Luke precies hoe hij het harde trainingen moest combineren met gezelligheid en plezier. Ook het dagelijkse app contact vormde een goede stok achter de deur. In het begin was het even zoeken naar de juiste hoeveelheid calorieƫn, maar na de nodige aanpassingen hadden we een goed schema. Prima vol te houden en ik behaalde resultaat. Soms was dit best pittig, maar Luke hielp hier goed bij. Kritisch wanneer het nodig was, maar altijd met vertrouwen en met oog voor mijn wensen.

Net voor de zomervakantie wist ik mijn eigen doel van -15 kilo al te behalen. Ik was zo blij! Terwijl ik van mijn zomervakantie genoot – en druk bezig was met het stabiliseren van mijn gewicht – maakte ik alvast kennis met de Private Gym. Hier ging ik mijn resultaat vasthouden, maar dat is niet helemaal gelukt: ik ben nog 2 bonuskiloā€™s verder afgevallen. In positieve zin dus!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden