post thumbnail

Monique vertelt: “Sporten? Bah! Ik ga toch niet tussen al die strakke, afgetrainde lijven staan? Ik wilde immers puur ‘wat kilo’s verliezen’. Samen met mijn schoonzus besloot ik om toch de stoute schoenen aan te trekken en begon ik voor mijn gevoel aan de zoveelste strijd om af te vallen. Eerdere pogingen leidden namelijk niet tot het gewenste resultaat en telkens viel ik terug naar mijn oude gewicht. Dat ik sceptisch was kun je een understatement noemen! Maar wauw, wat ben ik toch blij met die gevreesde stap…

Inmiddels ben ik ruim 20 kilo afgevallen en ziet mijn leven er zoveel rooskleuriger uit. Je leest wel eens dat dingen life changing kunnen zijn en wat mij betreft mag maxfit die titel zich volledig toeschrijven. En ja, je moet het zelf doen! Je moet zelf je mindset veranderen en discipline opbrengen, maar je hebt een team van topcoaches om op terug te vallen.

Ik heb het geluk gehad om samen met coach Mitchell mijn traject te doorlopen en daar heb ik veel bewondering voor. Het is bizar als je beseft hoeveel tijd en moeite deze mensen in jouw transformatie steken. En dat is iets waar ik ontzettend dankbaar voor ben.”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden