post thumbnail

“Sporten is iets wat ik altijd al erg leuk vond om te doen. Maar een streng en moeilijk vol te houden dieet volgen? Alleen al bij die gedachte kreeg ik de kriebels. En dan besluit je man ook nog eens om de knop om te zetten en bij maxfit een Personal Training traject te volgen, met jawel: een voedingsschema.

Ik had onwijs veel bewondering voor het omzetten van die knop en al snel zag ik wat voor resultaat het traject bij Vincent teweegbracht. Maar nog steeds kampte ik met de gedachte dat een traject niet bij mij zou passen. Waarom? Ik associeerde afvallen altijd met het feit dat je veel dingen moet laten, het lastig vol te houden was en het nou eenmaal niet bij mij zou passen. Tijdens onze zomerse wandelvakantie in Zwitserland begon het echter flink aan mij te knagen. Vincent liep vlekkeloos de bergen op en af en voelde zich sterker dan ooit. Hoewel ik op dit moment al 4 kilo was afgevallen door veel te bewegen tijdens het thuiswerken, ben ik toch gaan nadenken. Wat zou een lichaamstransformatie voor mij betekenen?

Na lang wikken en wegen ben ik toch het gesprek bij maxfit aangegaan. Ik zag wat voor impact het op het leven van Vincent heeft gehad en dat wilde ik ook ervaren. Afgelopen najaar stond mijn eerste training onder begeleiding van coach Wendy gepland en inmiddels hebben we het traject met een fantastisch resultaat afgesloten. Toen Vincent en ik begin februari de laatste sneeuwschoenwandeling in Zwitserland voltooiden, merkte ik pas echt de impact van -13 kilo op mijn lichaam. Ik had geen last van (spier)pijntjes en lichamelijk was ik sterker dan ooit. Hoe gaaf!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden