post thumbnail

Hoe De Transformatie Van Peter Zijn Leven In 12 Weken Heeft Veranderd

Het besluit om te kiezen voor Personal Training is niet niks. Peter was bereid om zijn leven voor een groot deel om te gooien op het gebied van voeding en sporten.

Wat hem dit heeft gegeven? Het ultieme beach body en 13 kilo minder! En terugkijkend kan Peter alleen maar genieten van de afgelopen weken. “Een fantastische reis!”

Na 12 weken is Peter 13 kilo van zijn gewicht kwijt en ziet hij er ongelofelijk afgetraind uit.

Peter vertelt wat hem aanzette tot Personal Training, hoe hij zijn traject ervaren heeft en wat zijn huidige lichaam doet met hem.

Peter, Wat Was Jouw Motivatie Om De Allereerste Stap Te Maken Naar Personal Training?

“Na anderhalf jaar in de sportschool te hebben gesport, merkte ik nog geen progressie. Hierdoor was ik niet in staat om voldoende gemotiveerd te raken. Ik was zwaar ontevreden over mijn lichaam en voelde een drive naar boven komen dat ik per se m’n lichaam wilde veranderen.

Ik besloot voor mezelf dat ik stappen wilde maken en dat dit bij een sportschool niet ging lukken. Geen vrede meer nemen met mijn lichaam, en ik was klaar voor verandering.”

Hoe Zou Je Jouw Traject In 1 Zin Omschrijven?

“Van A tot Z een fantastische belevenis.”

Tegenslagen

“Ik heb tijdens mijn traject geen grote tegenslagen gekend. Natuurlijk heb ik wel dipjes doorgemaakt en dit geldt met name tijdens het trainen. Ik had momenten dat ik het echt niet meer zag zitten tijdens de training (vooral tijdens de ‘sissy squat’), maar omdat Max de uitdaging bleef houden, sleepte hij me er doorheen. Ik kreeg bij de training zo’n drive van Max waardoor ik mijn eigen grenzen ging verleggen.”

Bij Max Fit streven we ernaar om niet de grenzen van onze cliënten te verleggen, maar hen dat zelf te laten doen. De cliënten maken de gehele reis naar het eindpunt zelf, en wij reizen mee en wijzen hen de weg.

Peter Voelt Zichzelf Optimaal Nadat Hij Zijn Lichaam Volledig In Shape Heeft Getraind

“Ik voel me echt meer dan 100% goed. Ik voel me energieker, lekkerder in mijn vel en doortastender. Met doortastender bedoel ik dat alle onzekerheid over mijn lichaam weg is en ik trots ben op wat ik heb bereikt als ik in de spiegel kijk.

De 12 weken zijn afgerond en ik voel me er zo goed bij dat ik een volgend traject ga volgen. Een nieuwe uitdaging waarmee ik samen met Max en de andere Personal Trainers weer verdere stappen ga nemen.”

Wil jij net zo’n transformatie als Peter? Start jouw transformatie HIER!

Peter 12 weken Transformatie

De transformatie: het nieuwe lichaam VS het oude lichaam

“Ik merk dat met name mijn energielevel een stuk hoger ligt. Ik heb veel meer energie en voel me gewoon een stuk frisser. Ook voel ik me een stuk zekerder. Alle onzekerheden die ik over mijn lichaam had, zijn weggenomen dankzij dit traject. Ik voel me fitter, zelfverzekerder en stiekem zelfs wat jonger ;)”

Bij Max Fit halen wij alle onzekerheid die onze cliënten ervaren over hun lichaam weg. Na het geweldige traject van Peter kijkt hij het liefst non-stop in de spiegel. Dit komt door het geweldige resultaat en de trots die overheerst. Dit is volledig terecht!

Ook merkte Peter dat hij erg gemakzuchtig was toen hij 14 kilo zwaarder was.

“Ik sportte wel, maar uiteindelijk gebeurde er niets en dat accepteerde ik voor anderhalf jaar. Daarna besloot ik dat ik me niet liet kennen en heb toen te stap gezet naar Max Fit.

Het Advies Dat Peter Jou Wil Meegeven

“Aan de zijlijn blijven staan heb ik ook een hele lange tijd gedaan, maar dat gaat je niks brengen. Als jij het echt wil en er 100% voor wilt gaan, dan is Max bij uitstek een geweldige personal trainer.

Ik was het zelf echt zat om met dit lichaam verder te leven, en de sportschool hielp niet. Na het eerste gesprek met Max voel je je meteen enorm thuis en het contact is meteen erg informeel, wat me heel erg beviel. Bij Max Fit kom je meteen terecht in een warm bad.

Als jij je onzeker voelt over je lichaam en je bent er zo erg op gebrand om een verandering in gang te zetten, dan moet je je over je onzekerheid heen zetten en die eerste stap zetten. Dit is wat ik ook gedaan heb, en ik voel me nu zo veel lekkerder en fitter dat ik niet meer zonder dit lichaam wil.”

Niet alleen Peter kan dit. Iedereen kan dit! Iedereen kan de eerste stap zetten en zichzelf veranderen. Haal alles uit het leven!

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden