post thumbnail

“Iedereen kent het wel: je wilt afvallen en na het weekend begin je weer aan je zoveelste poging om die kilo’s kwijt te raken. Een goede start maken is vaak niet het probleem, maar het volhouden en het niet terugvallen in je oude patronen is vaak lastig. Althans, voor mij wel.

Daarom wilde ik het op een zeker moment compleet anders gaan aanpakken en schakelde ik de hulp van maxfit in Huissen in. Ik wilde werken aan een langetermijnresultaat, waarmee ik op een gezonde manier ging afvallen. En dat is gelukt!

In 12 weken tijd ben ik ruim 15 kilo afgevallen en dat heeft mij tot een heel ander persoon gevormd. Ik ben gelukkiger, zelfverzekerder en fitter dan ooit. Kortom, coach Jesper en ik hebben als een waar team dat ‘geleende resultaat’ ingeruild voor een onwijs gave en duurzame transformatie. Hier ga ik de rest van mijn leven van profiteren!”, vertelt Peter

Je lacht en je straalt een bak aan energie uit, Peter. Je hebt keihard gewerkt om dit resultaat te bereiken en de toekomst lacht je toe. Samen gaan we er alles aan doen om jouw transformatie te vereeuwigen.

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden