post thumbnail

“Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik had nooit verwacht om in 4 maanden tijd dit resultaat te behalen. Van ‘functionele’ kleding, heb ik eindelijk de deuren van mijn oude kledingkast weer kunnen opentrekken. Voor het eerst in jaren loop ik weer rond in de kleding die ik mooi vind.

Ieder jaar had ik opnieuw het goede voornemen om in beweging te komen. Maar telkens kwam het er niet van of praatte ik mezelf een of ander excuus aan. En we weten allemaal dat van uitstel, afstel komt. Toen ik las dat maxfit zich in Zevenaar ging vestigen, besloot ik om alle excuusjes van de tafel det vegen. Ik besloot om direct contact op te nemen en voor ik het wist, startte ik met een Personal Training traject onder begeleiding van coach Anne. Dat is inmiddels 4 maanden geleden en het is bizar hoe mijn leven in die korte tijd een andere wending heeft gekregen.

De krachten van maxfit passen precies bij de dingen waar ik waarde aan hecht. Het plan is persoonlijk en iedere dag heb ik contact met Anne. Of het nou gaat om een simpele vraag of om mijn gewicht door te sturen; ik weet dat ze voor mij klaarstaat.

Maar laten we wel eerlijk blijven: de eerste twee weken was het best even wennen. Vooral in de weekenden, want ik ben een man die van gezelligheid houdt. Een terrasje hier, een drankje daar en uiteraard kan een lekker bittergarnituurtje niet ontbreken. Het mooie van mijn persoonlijke plan, is dat we ruimte creëren om nog steeds van deze dingen te kunnen genieten. Weliswaar met mate, maar het zorgt er ook voor dat ik veel meer geniet van een drankje of een lekkere maaltijd. Pluspunt voor mijn vrienden: ik ben wat vaker de Bob, want water smaakt mij ook prima!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden