post thumbnail

“Yes, ik heb mijn doel gehaald! Het voelt heerlijk om na 3 maanden hard werken te kunnen zeggen dat ik een ware reset heb gehad. Na de coronaperiode was ik terechtgekomen in de ‘niets doen modus’ en zocht ik maar wat graag de gezelligheid op. Uiteraard kwamen hier de nodige hapjes en drankjes bij kijken. Hoewel ik mij futloos en alles behalve fijn voelde, ontbrak de kracht en discipline om echte stappen te maken. Soms zocht ik de sportschool nog wel eens op, maar het zorgde er niet voor dat ik mijzelf weer werd. Maar hoe ging ik dan van die kilo’s afkomen?

Ik wist te weinig over voeding en zocht een goede stok achter de deur. Een vriendin vertelde mij over maxfit en haar resultaat van -10 kilo. Ze voelde zich als herboren en dat was precies waar ik ook naar verlangde. Zo gezegd, zo gedaan en ook ik startte een traject bij maxfit in Elst. Coach Nicky moest mijn stok achter de deur gaan vormen en dat heeft ze super goed gedaan. Ze motiveerde mij op de momenten dat het even tegenzat en ze wees mij erop dat consistentie belangrijk was. Zo maakten we bewust kleine stapjes naar het grotere einddoel. Ook mijn voedingsschema was goed vol te houden, omdat we hem compleet op mij afstemde. De dingen die ik lekker vond, verwerkten we in het schema. Hierdoor kreeg ik inzicht in mijn goede en minder goede eetgewoontes die ik in de laatste jaren had ontwikkeld.

Inmiddels zijn we 3 maanden verder, ben ik 7,5 kilo afgevallen en voel ik mij inderdaad als herboren. Ik voel me weer krachtig, energiek en ben vastberaden om mijn gewoontes vast te houden. Consistentie en doorzettingsvermogen zijn mijn uitgangspunt!”

Vrijblijvend kennismaken?

We leren je graag kennen! Ruim 3.000 mensen gingen je voor.

Aanmelden